Y
yra245
Gość
Witajcie,
Ja właśnie po wizycie w szpitalu i ........nicPołożna powiedziała mi, że jest już postep bo rozwarcie mam na 1,5 palca WOW! To jest jeszcze nic, powiedziała mi, ze w czwartek po południu mam się przyjąć do szpitala, bo wieczorem będziemy rodzic
Pytam sie jej jak to mozliwe, a ona mi dała nastepujące zalecenie na czwartek:
1. Ok 11.00 intensywny 2 godz. spacer lub basen
2. Wypić cudowny napój: 2 łyżki oleju rycynowego, 2 łyżki masła orzechowego, 330 ml wina musujacego i uzupełnić to Kubusiem do 1/2 l i wszystko zmiksować i wypić do 40 min.
3. Ok. 17-18 izba przyjęć
i co Wy na to? mam to od połoznej, która przyniosła mi ten przepis od swoich koleżanek z gabinetu. Te kobiety chyba wiedzą co robią
na razie mnie to bawi, ale sama świadomość jak będę się czuła po takim napoju już nie
Może, któraś z Was spróbuje, ja w każdym razie czekam do czwartku, chyba że wczesniej dam radę urodzić w inny sposób.
no jak to da efekt to też będę próbować, na spacery godzinne chodzę codziennie ale eliksir wygląda zabójczo.
Położna powiedziała mi, że jest już postep bo rozwarcie mam na 1,5 palca WOW! To jest jeszcze nic, powiedziała mi, ze w czwartek po południu mam się przyjąć do szpitala, bo wieczorem będziemy rodzic
Pytam sie jej jak to mozliwe, a ona mi dała nastepujące zalecenie na czwartek:

aczkolwiek cos jej dzis nie widać - może już urodziła??
Straszna dziś pogoda, nic mi się nie chce...