Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No jestem spakowana wreszcie))
Powiedzcie mi dziewczyny w co ubieracie malenstwo na wyjscie ? musze mezowi taka torbe spakowac i nie wiem co zabrac dla d\zidzi, tzn zeby nie przesadzic ..
)A mnie z kolei wiekszosc poszła od pasa w góre, i dopiero smiesznie wygladam, nogi chudziutkie,( tzn w udach troszke tez przybylo..) a góra tsaka ogromna... a wzrostu mam 166 cm
, wyglądam śmiesznie
a najgorsze jest to, że jak dzidzia zechce posiedziećjeszcze ze 4 tygodnie (bo może tak być) to może jeszcze do 100 kg dociągnę
( no do 100 to może nie ale 90kg to kto wie...) a wzrostu to mam 168cm, tak że też nie za wielka jestem.Mało masz do zrzutu.....Super! A jak twoje nawały mlekowe?no mnie zostalo 5 kg do wagi sprzed ciazy :-)
3 tygodnie po porodzie i narazie stoi w miejscu...tzn zrzuciłam w pierwszych dniach około 7 kg ( byłam 13 - 14 na plusie) czyli drugie tyle pewnie mam.Dziewczyny które juz rozpakowane, pis\zcie ile juz straciłyscie kilogramów !!) pocieszcie mnie troche bo mam doła!!
Ale po 1 ciąży kg zeszły na minus 3 niż wyjściowa dopiero po roku. Ale spokojnie...Najważniejsze by skura nie wisiała a kg się zgubi...ja wskoczyłam wczoraj w odpowiednie majtasy
Nie dość że normalne pampersy sa drozsze to jeszcze u nas sprzedają "gorsze"
I potwierdzam- te niemieckie/ lub nasze w białym opakowaniu- sa lepsze. Oddychajace i bardziej elastyczne
ale to moje zdanie.