reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ciekawe.. moj tez dzis jakos pobudzony i ciagle by jadl i nie chce spac, chociaz moj na butelce (modyfikowane na zmiane z moim pokarmem odciagnietym).
dzis chyba jakis zly dzien, wszystkie dzieci cos pobudzone
mam nadzieje ze chociaz w nocy beda spac!

reklama
weźcie nie straszcie. moja spała cały dzień, przed 18 siłą ja obudziłam. zjadła, pogadała i znowu spać!! teraz się budzi...

Czarnuszka- to super, że poczuł się Tatą :) oby tak dalej! :)
mój właśnie karmi, a ja w końcu mam chwilkę dla siebie :)

A u mnie się chyba zaczęło:) Pytanie czy dam radę wytrzymać do rana czy niedługo pojedziemy do szpitala. Skurcze już co 9 minut i regularne. Trzymajcie kciuki! Jeszcze rano się zastanawiałam czy poznam, że to TE skurcze, dziewczyny - nie można tego z niczym pomylić:)
Pozdrawiam Was wszystkie:)

Hello!!
Całe szczęście w nocy spał naprawdę dobrze. Teraz znowu śpi a mi się nie chce :szok: że niby wyspana jestem, bo tak się czuję :szok::szok: Idę zrobić sobie jakieś śniadanko, nastawię pralkę i może poprasuję, bo już mi się uzbierało znowu.
Olek ma znowu bardziej odparzoną pupkę. Już sama nie wiem od czego. Chyba po prostu ma taką skórę. Myję mu dupkę wodą z mydłem, smaruję linomagiem i jest jeszcze gorzej. Myslałam wcześniej, że to od chysteczek nawilżających, ale jak widać nie. Pięć minut poleży z kupką, albo więcej, bo jak jest głodny, to tak się drze i piszczy i płacze przy zmianie pieluchy, jakby ktoś go ze skóry obdzierał. Najpierw musi być cyc nawet jak jest zasrany po pachy :confused:
Ciekawe jaka będzie dzisiaj pogoda. Wczoraj było zajebiaszczo ciepło i nie miałam pojęcia w co małego ubrać. Ubrałam go w body z długim rękawem, bawełniane spodenki, bawełniane skarpetki i czapka taka niezagruba, na to niegruby kombinezon i tyle. Myślę, że było mu trochę zaciepłlo. Kark miał gorący, ale nie spocony, poza tym u nas na osiedlu wiecznie wieje i przez to też ja sama czasem nie wiem jak się mam ubrać, a co mówić takiego małego szkraba. Byłam wczoraj też w sklepie dziecięcym i chciałam mu kupić jakąś kurtkę, ale nic nie było w rozmiarze 0-3, wszystko od 3-6 :-/

Hello !

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi na moje pytanko, uspokoiłyscie mnie, ja tez wczoraj dzwoniulam do szpitala zapytac o to, bo procz bóli brzucha mam mdłości masakryczne, ale okazalo sie ze to normalne i mam czekac na rozwoj akcji :)
A co do nospy to musialam wziasc bo bym z bólu zwariowala, a gdyby to byly skurcze to i tak nic by nie pomogło, a tak przynajmniej przespalam cala noc.

Dzisiaj juz o niebo lepiej, noc przespana, ranek bez mdłosci, ale brzusio troche ćmi..damy rade :)

Dzisiaj mam zamiar sprzatać tak na błysk, przetrzec okna bo juz oczywiscie zlane z deszczu, a popoludniu skoczyc po zakupki, zeby juz w weekend tylko czekac na małą :) bede ubierac łózeczko i generalnie szykowac domek na nowego domownika :)

Mam taką ochote na kawe ze szok, juz dawno tak nie mialam, musze sobie dzis zapodac no i jakies pycha lody do tego :) a w weekend jesli zdąze to obowiazkowo pizza, bo uwielobiam a bedzie zakaz niedługo :)

Co do spacerów to podziwiam, 2 h !! ja po 15 min jhuz wymiekam, ciagnie mnie w pachwiunach, mam zadyszke no a teraz jak tak cieplo to momentalnie zlana potem jestem ..:/

Miłego dzionka dziewczynki :***

Oj teraz doczyttałam, Magmadzia powodzonka :***

Co do rozpozxnania tych własciwych skurczy, to mama mi wczoraj mowi: Agus pamietasz jak mialas kolkę nerkowa? ja na to ze do konca zycia nie zapomne, a ona noo to tak wlasnie wygladaja i bolą skurcze porodowe ...takze teraz juz napewno bede wiedziec ze to ONE ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry