reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja wogole nie prasowalam, staram sie odrazu wyjmowac z suszarki to wtedy nawet nie sa pogniecione.

Marciaa masz jakis stan podgoraczkowy, moze z przemeczenia? mam nadzieje ze nic sie z tego nie wykluje, odpoczywaj duzo, bo po porodzie organizm jest jednak bardzo wymeczony i slaby. Duzo zdrowka.

reklama
Witajcie!

Jakie duże te wasze dzieci. My dzisiaj byłyśmy u lekarza i maleńka waży 4310g. Przez miesiąc przybyło jej 800g. A co do tych rota, to nas też lekarka naciskała, że mała drobna i wogóle.. ale się nie daliśmy;-)

Ja prasuję ubranka, bo nie lubie jak s wygniecione i takie sztywne. Swoje i męża to nawet majtki i skarpetki:tak:

Qrcze, padam już na pyszczek, bo mała po szczepieniu strasznie marudna dzisiaj. Aha, czy po tym skojarzonym szczepieniu (dostała Infanrix) też wasze maluchy miały takie zgrubienie i jakby siniaczek?

Witajcie!

Jakie duże te wasze dzieci. My dzisiaj byłyśmy u lekarza i maleńka waży 4310g. Przez miesiąc przybyło jej 800g. A co do tych rota, to nas też lekarka naciskała, że mała drobna i wogóle.. ale się nie daliśmy;-)

Ja prasuję ubranka, bo nie lubie jak s wygniecione i takie sztywne. Swoje i męża to nawet majtki i skarpetki:tak:

Qrcze, padam już na pyszczek, bo mała po szczepieniu strasznie marudna dzisiaj. Aha, czy po tym skojarzonym szczepieniu (dostała Infanrix) też wasze maluchy miały takie zgrubienie i jakby siniaczek?

mam nadzieje, ze z tymi majtkami i skarpetkami to zart? :-D

My nie mamy siniaczka o Infanrixie.

Dziewczyny Pawel spi juz 2,5 h :szok:

Paweł śpi, a Ty pewnie myślisz, że zaraz sie obudzi i sama spać nie idziesz? ;) echhhh mam tak samo ;) juz padnięta jestem, ale teoretycznie zaraz Ola bedzie jadła, wiec nie ma sensu sie kłaść ;)

Witam się słonecznie. Nasza Lilusia po wczorajszym szczepieniu spała jak suseł zasnęła o 20.30 a pobudka o 0.25 na karmienie! Dla mnie to szok tyle godzin bez jedzenia, aż jedna pierś myślałam, ze trzaśnie, ale potem jadła praktycznie co 2h czyli norma.
U nas dzisiaj ma być 22 stopnie, wiec szykują się miłe spacerki.
Miłego dnia życzę:)

a pediatra nie dal Ci zadnej masci?
my dostalismy jedna sterydowa i jakas robiona, ktora mozna stosowac tez teraz, jak juz nie ma wysypki.

moniska ta robiona masc to może taka z witamina E???

nam przepisala 2 - z wit A i z wit E... powiedziała że sterydową przepisze jak te nie pomogą :baffled:

Witam się słonecznie. Nasza Lilusia po wczorajszym szczepieniu spała jak suseł zasnęła o 20.30 a pobudka o 0.25 na karmienie! Dla mnie to szok tyle godzin bez jedzenia, aż jedna pierś myślałam, ze trzaśnie, ale potem jadła praktycznie co 2h czyli norma.
U nas dzisiaj ma być 22 stopnie, wiec szykują się miłe spacerki.
Miłego dnia życzę:)

e_kord a nie odczekujesz jeszcze jednego dnia po szczepieniu z tym spacerem? :sorry:

mam nadzieje ze ta tmp nie od piersi bo mnie wczoraj bardzo rwała jedna.
mały jest aniołem. spi cały dzien w nocy go wybudzam raz na karmienie.
lezy w koszyczku troche pokwili i idzie spac dalej.
a ja padam. ciagle cyc i latator. juz mi krew leci jest wykonczona. mam nadzieje ze sie to niedługo wyklaruje. nawet czasu na sniadanie nie ma eh
mały ale fajne mini robi i sie tyle usmiecha...cudo :)

moj dzis w nocy sie budzil co 3 godziny:baffled: ale to dlaTEGO ze wieczorem malutko wypil po kapieli bo zasnal, wiec pierwsza pobudka juz po polnocy, potem 3:00, 6:00 no i teraz wypil.
Normalnie to w nocy jest nieco lepszy - budzi sie okolo 2:00 i potem 6:00 :-)
Wspolczuje tym z Was, ktrych dzieci budza sie co 2 godizny - to gehenna po prostu jak dla mnie :-D
Teraz tez nie bede miala rozowo bo M wyjezdza i bede musiala sama wstawac od malego, a potem od rana juz dwojke bede miala do opieki - jak sie jest z nim isamemu to naprawde czasem trzebaby sie rozdwoic...:eek:

milego dnia zycze :-)

reklama
Cześć dziewczyny.
Ja jestem w szoku moje dzieciątko spało od 23 do 7.30 to była piękna noc ciekawe jaki będzie dzień pewnie oka nie zmruży.Ładna pogoda się zapowiada pewnie wybierzemy się na spacer.

Do góry