blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Taką i taką. Piję codziennie 2 prawdziwe kawy i to wcale nie jakieś słabe.kawe zwykłą czy zbożową??...![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taką i taką. Piję codziennie 2 prawdziwe kawy i to wcale nie jakieś słabe.kawe zwykłą czy zbożową??...![]()
Co kraj to obyczajaaa wiecie co, wczoraj gadałam z położną i jakoś tak na temat kupek zeszło. powiedziała mi, że jak dziecko ma zatwardzenie, to dać mu popić wody z łyżką brązowego cukrualbo wody z wyciśniętym sokiem z cytryny
po pierwsze cukru dawać nie zamierzam (i tak owoce słodkie) no a cytrusy są od 12 miesiąca
natomiast jak powiedziałam, że ja daję małej rumianek do picia, to była taka zszokowana, jakbym poiła małą trucizną
![]()
witam sie i ja :-) u nas noc jak zawsze: jedna pobudka przed 2gą i potem przed 5tą. teraz niunia śpi, to mama mogła sie ogarnąć i śniadanie zjeść :-)
asia tak z ciekawości- jaką kaszkę dałaś??
wczoraj ugotowałam jednego średniego ziemniaczka i 2 małe marchewki i tyle mi żarcia wyszło, że musiałam częśc wyrzucić, bo az tylu pojemników nie mam ;-) poza tym mój zamrażalnik jest maciupeńki... także od dziś w zestawie ziemniak z marchewką ;-)
Olcia cos się kręci, pewnie zaraz wstanie
aaa wiecie co, wczoraj gadałam z położną i jakoś tak na temat kupek zeszło. powiedziała mi, że jak dziecko ma zatwardzenie, to dać mu popić wody z łyżką brązowego cukrualbo wody z wyciśniętym sokiem z cytryny
po pierwsze cukru dawać nie zamierzam (i tak owoce słodkie) no a cytrusy są od 12 miesiąca
natomiast jak powiedziałam, że ja daję małej rumianek do picia, to była taka zszokowana, jakbym poiła małą trucizną
![]()
acha... to dzieci nie są nadpobudliwe później jak takiego cyca po kawie wypiją? (serio pytam)Taką i taką. Piję codziennie 2 prawdziwe kawy i to wcale nie jakieś słabe.
Chyba nie... Patrz post wyżejacha... to dzieci nie są nadpobudliwe później jak takiego cyca po kawie wypiją? (serio pytam)![]()
u mnie tez byla zdziwiona rumiankiem, ale stwierdzila, skoro tak poja w Polsce, to nie ma nic przeciwko....a w ogole czy u Was w Irlandii mozna dostac herbatki dla dzieci?bo ja szukam i nie moge znalezc, tylko jakies soczki i napoje, ale ja nie chce probowac z nimi, wiec np. rumiankowa kupuje normalna, ale organiczna...
Rany, Adaś śpi chyba od 9:00 z przerwą na cyca. Nuuudzi mi się
![]()