Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mysza a może o 4 daj mu smoka do buzi? mój tak sie czasami przebudza w nocy i jak widze że minęło mało czasu od ostatniego karmienia to daję mu smoka i wtedy zasypia zaraz.Jak ja Wam zazdroszcze przespanych nocy, mojemu znow cos zmienilo i nie za bardzo chce jesc wieczorem, a potem budzi sie o 23 na jedzenie, no i pozniej to juz sie rozkreca 2, 4, 6 bleeee. Kiedy ja sobie pospieZastanawiam sie czy nie wprowadzic malemu butli na noc. Ajentka Ty chyba tak robisz? Jakie mleczko podajesz?

JA tak przy każdym dziecku miałamPiersi nie za duże a produkcje mają dużą
Pije 5 litrów wody dziennie i jem normalnie i mało ( i WSZYSTKO! nawet czekoladę, pomidory i truskawki - czego w szpitalu zabronili ).

5litrów?.... ja jak wypijam 3dziennie to jest dobrze... chyba musze zwiększyć dawkę hehehe.....
)polka to ty istna mleczarnimoże zamówię trochę mleczka
![]()

5litrów?.... ja jak wypijam 3dziennie to jest dobrze... chyba musze zwiększyć dawkę hehehe.....
. Piję tak jak zwykle - kawę, herbatę, czasem jakiś napój na spacerze...A ja w ogóle wody nie piję, bo nie lubię. Piję tak jak zwykle - kawę, herbatę, czasem jakiś napój na spacerze...

albo wody z wyciśniętym sokiem z cytryny
po pierwsze cukru dawać nie zamierzam (i tak owoce słodkie) no a cytrusy są od 12 miesiąca
natomiast jak powiedziałam, że ja daję małej rumianek do picia, to była taka zszokowana, jakbym poiła małą trucizną