reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

w końcu chwilka dla siebie...

byłam dzis na spotkaniu przedwyborczym, mąz został z małą na 3 godziny i dzwonił do mnie chyba z 5 razy. raz tak mu wyła, że nie słyszałam, co mówi :szok: słuchajcie, tak sie zdenerwowałam, że mnie tam nie ma i nie mogę wyjść, że głowa mnie rozbolała, kolana latały i nie mogłam złożyc podpisu. po chwili okazało się, że dziecko zmęczone, a tata zamiast połozyć dziecko spać, próbował ja zabawiać, a to się zawsze tak kończy... teraz siedze sama w domu, bo m. wybył odreagować... ok, nie ma sprawy, ale ja to bym musiała tak przynajmniej odreagowywać 3 razy w tygodniu... :eek:

Tabasia, co ja widzę??!!??!! :-) jakie plany dalekosiężne :-D grawo za odwagę :-)
co do paszportu, to odesłali dokumenty, ale kazali przysłać P60 z każdego roku. więc znowu czekamy... ale wydaje mi się, że skoro potrzebowali więcej papierów, to wszystko jest na dobrej drodze.
aaaaa i jeszcze muszę wyrobic dla O. kartę medyczną- taką niebieską na wyjazdy. mam nadzieję, ze jej nie użyje, ale warto mieć.

dziewczyny, gratuluje nowych umiejętności :-)
moja wykombinowała w końcu, jak sie do końca przewrócić na brzuszek :-) taka jestem dumna :-)

co do nk, to słów brak, trzeba w opcjach zastrzec, że nieznajomi nie moga oglądać, ani komentować zdjęć i już.

reklama
dziewczyny moje dziecko przespalo dzis pierwsza polowe dnia a potem nic i po kapieli padl bardzo szybko a ja mialam chwile dla siebie i wiecie co pochodzilam troche po forach (pierwszy raz ) i trafilam na forum o pedofili na NK -to dla tych co maja tam konto, https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/ poczytajcie sobie - mnie to przerazilo, normalnie nie moglam uwierzyc. Niewiem co bym zrobila jakbym znalazla tam zdjecia Alana ;(.

Slow brakuje....

czesc! my wczoraj mielismy chrzciny, super bylo:-) mlody wprawdzie plakal w kosciele ;-) ale poza tym idealnie sie zachowywal, i jest super grzeczny, ale mam szczescie:tak:;-)

do jedzonka jeszcze nic nie dajemy, bo po co, ma jeszcze czas... a pic nic nie chce... chociaz moze sprobujemy na spiaco;-)

ale grzechotki juz trzymamy:-):-):-)

teraz spimy, tzn maly i tatus

mój jeszcze grzechotek nie trzyma, chrzciny z tydzień szkoda tylko że przez przyjęcia ale co poradzić,

D na sobote nie przyjechał ze Świnoujścia wolał imprezować:/ można było się tego spodziewać.

a noc , noc pobudka co wiecie ile co godzine!!!!! aaaaa ..... ja dziś na sen zażyłam melatoninę trochę pomaogła ale co z tego jak ten się budził i nie chciał spać w ogóle,

sobota spędzona na grillu matko kochana jak ja się objadłam z 5 szaszłyków hehehe wcząchnęłam, ale od poniedziałku zaczną stosować Alli hihi

mój jeszcze grzechotek nie trzyma, chrzciny z tydzień szkoda tylko że przez przyjęcia ale co poradzić,

D na sobote nie przyjechał ze Świnoujścia wolał imprezować:/ można było się tego spodziewać.

a noc , noc pobudka co wiecie ile co godzine!!!!! aaaaa ..... ja dziś na sen zażyłam melatoninę trochę pomaogła ale co z tego jak ten się budził i nie chciał spać w ogóle,

sobota spędzona na grillu matko kochana jak ja się objadłam z 5 szaszłyków hehehe wcząchnęłam, ale od poniedziałku zaczną stosować Alli hihi

ja pikole co godzine? niewiem jak dajesz radę, przecież nim uśniesz spowrotem podbudka, mój pobił dziś rekord zasnął po 20 obudził się ok 7 ( niewiem jak dał rade tyle czasu bez jedzenia ) zjadł i śpi dalej.

Candy wspolczuje!! Moze po prostu musisz go nauczyc spac? Pamietaj, ze sen rodzi sen.

A ja mam myslenice co z tym moim Alexem jest... Zasypianie coraz lepsze, nocka super, raz jedzenie, a tu zawsze rano budzi sie z placzem :eek: Poglaszcze go, czasem przewine i zasypia. No i sie tak zastanawiam co to moze znaczyc?

Ionka, no ja juz sie nie moge doczekac kolejnej ciazy :-) I moze bedzie wczesniej :sorry: Musze pogadac z moim ginem jak on to widzi, bo juz mi nie zalezy czy bede rodzic naturalnie czy przez cc.
Kurcze, mam nadzieje, ze nam nie odrzuca i nie bedziemy musieli p60 wysylac, bo nawet nie wiem czy mamy...
Wspolczuje wczorajszego stresu. Mi sie tak wydaje, ze te nasze chlopy, poniewaz spedzaja mniej czasu z dziecmi, nie wiedza czasem jak zareagowac. Ja kiedys wyszlam i M dal Malemu jesc 2h wczesniej :szok: Ale Alex odmowil :-D
Choc i tak musze przyznac, ze zajmuje sie nim na medal i juz wie kiedy dziecko potrzebuje spac, kiedy jesc, a kiedy po prostu sie przytulic :tak: I kupa po pachy dla nich tez zaden problem ;-)

Dobra, Maly usnal, to i ja spadam, nie wiem co jest od kilku dni chodze jak zombie :confused2:

reklama
kurczę ale taki maluszek potrzebuje snu, i dziwne bo dajesz mu przecież modyfikowane tak? więc zjada i znowu głody czy jak? ja sobie nie wyobrażam jak można tak mało spać, eh a wiem że chcesz wrócić do pracy, musisz jakoś nauczyć go spać, znaleźć jakiś sposób.

Do góry