reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzięki ionka,
a papki próbowałam a on nie chce wypluwa , na wymioty go zbiera, nie wiem może to normalne na pczątku ?

dziś idę do lekarza ciekawe ile M waży ale wydaje mi się że schudł, a 4 tyg temu ważył 5, 700 jakoś tak czyli nie za dużo

reklama
u nas nocka calkiem dobrze maly zasnął wpierw okolo 20.30 potem po godzinie sie przebudzil bo sie udrapnąła musial troszke cycusia possac i poszedl spac dalej pobudka byla o 3.50 a potem dopiero o 7.10 takze fajnie godzinke pofikal i dalej spi :) podejrzewam ze jak na noc bedzie dostawal tylko mm to wtedy powinien bez problemu przespac nocke chyba ze mu sie piciu w nocy chce ale dzis obudzil sie o 1,5 godz pozniej niz wczoraj :)
wiem ze po mm powinna byc dluzsza przerwa od jedzenia a jak ja go karmilam ok 20 i wypil po moim mleczku jeszcze 80ml mm i po 1,5 godzinie musialam mu dac znowu cyca to chyba to tak bardzo nie szkodzi??

hej dziewczyny

u nas nocka troszke gorsza od ostatniej.. ale nie bylo najgorzej. O 6.40 polozylam niunia do nas do lozka, dalam cyc i spiac ciamkal do 9.

dzisiaj znowu upalnie, zostajemy w domu, na wieczor tatus z synkiem pojda na spacerek :-)

o moniska ty jeszcze karmisz cycem :)))

któraś już wróciła do pracy? ja zamierzam od sierpnia , ewentualnie września jeszcze nie wiem

i chyba prywatny żłobek ok 800zł mnie czeka

Ostatnia edycja:
Dzien Doberek!
Kolejny upalny dzien i u nas...Nocka katastrofa, znowu...
Wczoraj mlody po raz pierwszy widzial dzidzie w swoim wieku i nie wiedzial jak zareagowac...hehehehe...pewnie myslal, ze to lustro...
A ja jeszcze nie wracam do pracy, macierzynskiego mam do konca roku, wiec sie jeszcze w ogole zastanawiam, czy w ogole wracac...
Milego Dnia Wszystkim!

Dostalam od poloznej tylko ulotke z kalendarzem szczepien :baffled:
Musze sie zatem upomniec.

A ja musze sie pochwalic naszym sukcesem!
Nauczylismy sie samodzielnego zasypiania :-):-):-)
Chwilami bylo ciezko i chcialam sie poddac, ale warto bylo jedank to przetrwac i efekt jest!!
Oby tak zostalo :-):-):-)

Milusiego dnia wszystkim zycze ;-)

Witajcie:-)

U nas też upał:baffled: 45 stopni w słońcu, cienia nie ma:no:
Czekam ze spacerem do popołudnia.

Dostałam dziś paczuszkę od Hippa ze słoiczkiem jabłek i strasznie mnie kusi, żeby dać Kubie, ale chyba jednak poczekam do wizyty u lekarza. Chociaż w jabłkach białka nie ma...:sorry2:

reklama
Do góry