reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

u nas nocka zaje-bista hihihi młody zjadł ok 21 i wstał o 6 :-D... i wyspałabym się gdyby nie to, że cycki mi prawie eksplodowały - obudziłam się po 5 i ściągnęłam trochę mleka :-D

zaliczyliśmy dziś neurologa ...rehabilitacja pomogła - jest wszystko w porządku. Mały jeszcze ma leciutkie napięcie ale Pani doktor powiedziała że już samo przejdzie :-D:-D... jeszcze tylko 7 lipca kardiolog i 10 wyjazd na podkarpacie na 2tygodnie:-D:-D:-D

reklama
A ja dostałam marchewkę z jabłkiem :)

ja tez wypelnialam jakies papierki w szpitalu i jakos jeszcze nic nie dostalam .. buuu...

dziewczyny wlasnie policzylam sobie i 20 lipca mija moje 20 tygodni maciezynskiego..
co zrobic zeby uzyskac jeszcze te 2 tyg fakultatywnego..
czy jak chce przejsc na wychowawczy to musze wykorzystac urlop z tego i zeszlego roku? jak to jest?

Witam po długiej przerwie!!
POdczytuję was jak mogę ale nie mam czasu żeby coś napisać. U nas ogólnie ok. Karmię nadal tylko cycem. Jak czytam co wasze maluszki potrafią to zaczynam się martwić. Olek jeszcze 2 miesiące temu potrafił się przekręcić z brzuszka na plecy, a teraz już nie umie (albo mu się nie chce - nie wiem). Z plecków na brzuszek też nie potrafi. Bawię się z nim w rowerek, turlanie itp. A i zauważyłam, że bardziej posługuję się lewą rączką.

moniskabe dużą wypłatę dostałaś ;)

Ostatnia edycja:
Co do paczek, to do nas przyszła wczoraj z firmy Nutricia. Dostaliśmy zupkę marchewkową z ryżem, mus owocowy, próbkę herbatki, mleka Bebiko 2 i kaszki bananowej. No i poradnik żywienia małego dziecka. Fajnie :-D
Dziewczyny, które wypełniały kartki w szpitalu - na pewno dostaniecie też paczki :tak:

reklama
Monika szacun dla Twojego Pawła...aż nie wierzyłam ze tak wcześnie można robić takie przewroty...my nawet nie jesteśmy na etapie brzych-plecy:/

Mcgosia własnie myslam o Tobie i rehabilitacji małego...ciesze sie ze pomogla...ja tam czasem ćwiczyłam wg Twoich cwiczen ale nie było to systematycznie ale u mnie nie bylo ani napiecia ani asymertii ..po prostu stymulowac małą kazał:)

Do mnie dzwonili dzis z pracy z pytaniem kiedy wracam i zebym wrócila na audyt zewnątrzny w pazdzierniku ....hahaha wyśmialam ich ...nie za ta pensje i stres!! wole posiedziec na urlopie niz w parcy...bo wszytskie urlopy koncza mi sie w grudniu:) ale mam zamiar zrobic maly przekret by wrocic w lutym a potem znowu na zolnienie z powodu ciąży:):):):)ale to w maju:D

Dziewczyny jak wy turlacie swoje pociechy?? Jak wałkować takie szkraby...a co z łapkami??:/

A mi nic nie dali do wypełnienia...żadnych paczek nie dostane......wrrrrrrr

Ostatnia edycja:
Do góry