mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
O jejuś... ja nie pamiętam czy cokolwiek wypełniałam...hm... Ale podpsywałam kilka świstków... No nie ważne, a tak w ogóle to chciałabym się przywitać..Hej!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podziękowałam...a jak mężowi powiedziałam,że dzwoniła kobietka o gaciach pogadać to nawet córcia się uśmiechnęła.Oj to jestem w grupie tych mam co paczki nie dostały.Za to dzwoniła akwizytorka akurat jak dawałam Dagusi picie,proponując rozmowę..o damskiej bieliźniePodziękowałam...a jak mężowi powiedziałam,że dzwoniła kobietka o gaciach pogadać to nawet córcia się uśmiechnęła.
Rano cieszyłam się bo Myszka spała do 7:30..za to w dzień była płaczliwa.Powiedzcie czy mogą jej ząbki się szykować skoro gryzie nam palce i płacze przy tym co chwilkę?

To może paczkę też dostaniesz 
Gratulacje!! My niestety jeszcze w tyle z tym...Dostalam od poloznej tylko ulotke z kalendarzem szczepien
Musze sie zatem upomniec.
A ja musze sie pochwalic naszym sukcesem!
Nauczylismy sie samodzielnego zasypiania :-):-):-)
Chwilami bylo ciezko i chcialam sie poddac, ale warto bylo jedank to przetrwac i efekt jest!!
Oby tak zostalo :-):-):-)
Milusiego dnia wszystkim zycze ;-)
To super!u nas nocka zaje-bista hihihi młody zjadł ok 21 i wstał o 6... i wyspałabym się gdyby nie to, że cycki mi prawie eksplodowały - obudziłam się po 5 i ściągnęłam trochę mleka
zaliczyliśmy dziś neurologa ...rehabilitacja pomogła - jest wszystko w porządku. Mały jeszcze ma leciutkie napięcie ale Pani doktor powiedziała że już samo przejdzie... jeszcze tylko 7 lipca kardiolog i 10 wyjazd na podkarpacie na 2tygodnie
![]()
witaj w klubie!a my jeszcze nie pojechalismy, wyjazd opoznil sie do piatkuz powodu choroby psa:-(
cholerka i w ten ukrop trzeba siedziec w bloku, no nic dwa dni wytrzymamy
pawel spi w bujaczku na balkonie, na szczescie, spacery staly sie jakas trauma, chyba heronek pisala ze wracala ze spacerow, na rekach noszac malego, ja tez tak mam ostatnio
nie lubi i koniec, a o spaniu mowy nie ma, wiec na razie odpuszczamy chyba;-)
chcialam dzis dac mlodemu soku jablkowego ale nie chcial, ani z butli ani z lyzeczki, krzywil sie niemilosiernie ech
zadne paczki nie przyszly domnie jak na razie![]()
Trzymam kciuki za operacje, oby ostatnia!Hejka.Noc był dobra jedna pobudka o 3 i musielismy wstac przed 6 jechalismy na kontrole.Noi niestety dziurki są i za 6 tyg kontrola w sierpniu lub we wrzesniu ostatnia miejmy nadzieje operacja.Dzisiaj spacerku nie było,bo za mocko wieje,ale za to wczoraj było super na dworzu.
:-). Wiem że to dobry marketing i wszystko to ma na celu zwiekszenie sprzedaży produktów Hipp ale miłe jest otrzymywanie takich paczuszek
Marcel ma 3 i pół miesiąca i paczuszka przyszła wczoraj (awizo) więc myślę dziewczyny że te co wypełniły prawidłowo kuponiki na pewno lada dzień też ją otrzymają.
, zasysa butle aż miło:-)jeśli lekarz się nie zaniepokoił to myśle ze wszystko jest OK. Powodzenia Kochana Ci życze bo cięzko jest karmić niejadka. Moja mamcia przechodziła to ze mna i ja do czasu przed ciążą byłam niejadkiem. Mam nadzieje że Miłoszkowi apetyt wróci. Cierpliwości życze!! :*ja też paczki nie dostałam hehe,
byłam dziś u lekarza i przybrał w mies. 450 g myslicie że dużo? teraz waży 6200g