reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ale u nas przeszła burza:szok: Normalnie się bałam. Za to Kuba...spał:-D

Dziewczyny już wysiadam :( Mam problem z M. tzn. On ma problem:( w jego domu stosowany był zimny wychow czyli bicie i zamykanie w komórce bądź piwnicy za karę. Teściowa do dziś twierdzi D... nie szklanka i w ogóle. no i mój M. Biorąc przykład z mamusi pozwala sobie za dużo wobec najstarszego i wiecie co wczoraj zrobił. Moje dzieci trochę się pokłóciły i Wiktor delikatnie kopnął mała to ten Idiota wziął kopnął młodego w brzuch aż wpadł na ścianę była przy tym moja siostra z narzeczonym :( ja się popłakałam i płacze do dziś a M. Jak mi się nie podoba to mam spie... Do Kalisza :( małemu nic nie jest ale sam fakt jak on go traktuje :( a teściowa że dobrze :( szok normalnie :(
Aż ja się popłakałam, jak to przeczytałam... Faktycznie trzeba coś z tym zrobić, bo dzieci to nie rzeczy, żeby nimi o ściany rzucać i kopać:no: Biedny ten Twój najstarszy maluszek:no:

reklama
byłam na grobie u mamy.... Musiałam odreagować ..... Dzieci tęsknią za babcią.... Jemy kolację całą rodzinom teraz. W nocy opisze wam na top secret moją (naszą) historię... A tu zaraz wpadne :)

Polka bardzo przykre to co piszesz... Zal mi Ciebie i Twoich Szkrabow :-(

Moje dziecie sie zepsulo i jakos marudzi przy zasypianiu ostatnio :eek: Co prawda nadal zasypia sam, ale musze z nim dluzej posiedziec :sorry:

A ja jutro znowu do pracy :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Jeszcze ten tydzien, a pozniej ide na wieczory, wiec bede dluzej z Alinkiem moim kochanym :rofl2:

Witajcie!
Polka odpisalam na top secret co myślę o tej sprawie. Dużo siły i pewności siebie kochana!
Madzia STO LAT dla BARTUSIA!
Ionka STO LAT dla OLEŃKI!- to na jutro

No ja już po urlopie. Powiem Wam, że nie jestem przyzwyczajona do odpoczynku w górach. No bo caly czas spacery i spacery, a przeciez ja na okrągło spaceruję;) No ale wyjazd byl dla dzieci, aby zmienic klimat i myśle, ze byl udany. A moja Polcia to nawet płakał, że już wracamy. A tak po krótce. Lila spisała sie na medal, nawet na dwie górki "weszła" w nosidelku, a ze spaniem nie bylo źle. Rbaka Zdrój jest zdecydowanie dla dzieci,a widoki i powietrze cudne. Na podsumowanie powiem tyle, że jak dzisiaj walnęłam się do basenu u rodzicow, a słoneczko świeciło mi po buźce to sobie pomyślałam, że takiego urlopu mi potrzeba:) No a na przyszly rok Chorwacja!

Teraz z moim M snujemy plany na przyszłość- planujemy zmianę metrażu i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Na razie
pa!

reklama
Do góry