reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dziękuję polusia mój M. tylko tak synka traktuje i to dlatego że twierdzi że gdyby nie on jego życie by innaczej wyglądało :( niby tu mnie Kocha i nosiłby mnie na rękach ale Wiktora gnębi :( szok, bo mówi że za wcześnie go urodził:( jak będziecie chciały wysłuchać mojej historii to kiedyś wam na top secret napisze....

Przykre to jest i smutne zeby tak traktowac synka:(

reklama
dziękuję polusia mój M. tylko tak synka traktuje i to dlatego że twierdzi że gdyby nie on jego życie by innaczej wyglądało :( niby tu mnie Kocha i nosiłby mnie na rękach ale Wiktora gnębi :( szok, bo mówi że za wcześnie go urodził:( jak będziecie chciały wysłuchać mojej historii to kiedyś wam na top secret napisze....

Az mi sie ryczec chce jak to przeczytałam, jak można tak powiedzieć....
buziaki dla Wiktorka!

Witajcie!
Z powrotem u siebie...uffff...dobrze, ze lot szybko zlecial....chociaz mialam nadwage (w bagazu oczywiscie...)i musialam doplacac..wwwrrr
Redan jak zobaczyl M to sie rozplakal, nie poznal go....Ale teraz juz sie bawia jak dawniej....

madzia buziaczki dla Bartusia!

polka bardzo to smutne, co napisalas.....

Myszowata zacznij liczyc ile Ci mały je na DOBE bo mi dziennie pije 500-600 a w nocy z 200... i jest OK jak dajesz mu herbatki i pije i nie płacze to myśle, ze jest OK. Nikodem przez pierwsze 2,5 mies swojego zycia był zarłokiem a teraz...mleko jest bo jest bez niego też jest ok ;-) ja daje czasem chłodniejsze i faktycznie wypije wiecej poza tym nie ma reguły na to zarcie bo wczoraj zjadł 130 wieczorkiem a godzine pozniej 160 ;O

w ogole to witajcie.
Ł. ukradł mi małego na połdnia mam robic co chce ale coooooo zaraz ogarne chatkę siebie i koniec :) nie ma go chwile a ja juz tesknie i mysle czy wszystko okej....;-)

Bartuś jest najstarszy wsio naj z okazji bycia półroczniakiem...toz to dorosły facet:D:D
liczę i wychodzi na to, że ok 400-500max na dobę, w nocy nie je:-(

liczę i wychodzi na to, że ok 400-500max na dobę, w nocy nie je:-(
Myszowata ja pytalam sie ostatnio pediatry czy moj Al nie wypja czasem za malo mleka, bo w ciagu doby to jakies 500-600ml, czyli 3x200ml, w nocy sie nie budzi. Powiedziala, ze mu to wystarcza, tym bardziej, ze jemy tez normalne obiadki. Juz sie nie martwie, bo przybiera prawidlowo. Ale na poczatku bardzo sie balam, ze za malo jednak tego mleka dostaje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry