reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
fajnie jak się tulą. Nikodem jak był malućki to tylko spał przytulony i na brzuszku a teraz skubaniec nie chce...
ale ostatnio wieczorami jest tak padnięty to usnie mi na rekach a ja happy łażę z nim bo musze się nacieszyc:)

Hej:)
Franko fajnie spał w nocy. Też czasami budzi się ale raczej około 5-6 i piszczy i gada do smoczka:) Później zasypia. Dzisiaj obudził sie już o 7 i po spaniu. Polezelismy do 8. Pozniej na mate a ja do kuchni. Teraz od 10 śpi ;) Obudził sie to dałam mu mleczko z cycusia i śpi dalej:) A ja mam chwilke dla siebie. Zupke na dzisiaj już mam więc luzik.
U nas oktopna burza przeszła przed chwilą. Lało niesamowicie!!!! I jakie pioruny ahhhh. Nie poszliśmy do kościółka bo strach wychodzić:( Tak mi tego brakuje...jakoś ostatnio mniej tam bywamy i boli mnie to...jak już to jestem w kościele sama. Ah
Ale fajny teraz czas dla nas. Chwila odpoczynku:)
Bartusiu Kochany duuużo zdrówka na te Twoje skończone 6 miesięcy:*

Dziewczyny już wysiadam :( Mam problem z M. tzn. On ma problem:( w jego domu stosowany był zimny wychow czyli bicie i zamykanie w komórce bądź piwnicy za karę. Teściowa do dziś twierdzi D... nie szklanka i w ogóle. no i mój M. Biorąc przykład z mamusi pozwala sobie za dużo wobec najstarszego i wiecie co wczoraj zrobił. Moje dzieci trochę się pokłóciły i Wiktor delikatnie kopnął mała to ten Idiota wziął kopnął młodego w brzuch aż wpadł na ścianę była przy tym moja siostra z narzeczonym :( ja się popłakałam i płacze do dziś a M. Jak mi się nie podoba to mam spie... Do Kalisza :( małemu nic nie jest ale sam fakt jak on go traktuje :( a teściowa że dobrze :( szok normalnie :(

Dziewczyny już wysiadam :( Mam problem z M. tzn. On ma problem:( w jego domu stosowany był zimny wychow czyli bicie i zamykanie w komórce bądź piwnicy za karę. Teściowa do dziś twierdzi D... nie szklanka i w ogóle. no i mój M. Biorąc przykład z mamusi pozwala sobie za dużo wobec najstarszego i wiecie co wczoraj zrobił. Moje dzieci trochę się pokłóciły i Wiktor delikatnie kopnął mała to ten Idiota wziął kopnął młodego w brzuch aż wpadł na ścianę była przy tym moja siostra z narzeczonym :( ja się popłakałam i płacze do dziś a M. Jak mi się nie podoba to mam spie... Do Kalisza :( małemu nic nie jest ale sam fakt jak on go traktuje :( a teściowa że dobrze :( szok normalnie :(
kochana wejdź bo naszej grupy marcóweczki i w top secret napisałam co ja zrobiłam w takiej sytuacji, nie mogę pisać na ogólnym bo mój M czasami nas podczytuję :)

Boze Polka brak mi słów to jest nienormalne.Kobitki Bartus wszystkim ciotkom dziękuje za zyczonka!!!!Teraz ładnie drzemkuje,Wiki pojechała do domku a ja mam czas na bb.U nas jest parno moze cos wieczorem da,bo sie chmurzy.Bylismy juz na spacerku i chcialam isc pod wieczór zobacze jak pogoda bedzie.

Dziewczyny nie poznaj dzisiaj mojego dziecka. Już zapytałam M gdzie jest Franek? hehe spał od rana tak jak wam pisałam wcześniej. Od 13:30 jest w łóżeczku i bawi sie sam jak nigdy :)) a my spokojnie siedzimy. teraz bedzie obiadek:)
polusia brak mi słów. Napisze coś na zamkniętym :*

reklama
dziękuję polusia mój M. tylko tak synka traktuje i to dlatego że twierdzi że gdyby nie on jego życie by innaczej wyglądało :( niby tu mnie Kocha i nosiłby mnie na rękach ale Wiktora gnębi :( szok, bo mówi że za wcześnie go urodził:( jak będziecie chciały wysłuchać mojej historii to kiedyś wam na top secret napisze....

Do góry