reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Uff już mi przeszło...wybaczcie, że wylałam tu swoje żale. Pogadalismy i jest OK. Posiedzieliśmy na ogrodzie 2 godzinki. Zobaczyliśmy to auto ale nie podoba nam sie.
Franko śpi od 20:30 :) Jutro jednak jedziemy na spacerek do Świerklańca do parku :) Teraz ide sie kąpać. M ogląda Spartakusa...nie podoba mi się ten serial. Ocieka przemocą i seksem...:sorry:
missis jak dobrze że sie odezwalaś!!! Lez grzecznie!!!Dużo sił zycze!!:)
dobrej nocki Kobitki:tak:

reklama
Witajcie kochane!
Dzisiaj wrócilismy z urlopu. Było super! Teraz pragnę podziękować Wam za życzenia. Strasznie za Wami teskniłam.
Oczywiscie, ze Was nie nadrobię, ale postaram sie zorientowac co u Was. Jutro opiszę jak bylo na urlopie, a teraz idę dalej sie rozpakowywać.
Pozdrawiam

Witaj Kochana czekamy na jutrzejsze relacje z urlopu:)

Zróbcie dziewczęta te hot dogi mówię Wam pychotka, dobra koniec o jedzeniu bo zaraz mi się oberwie że nie ten wątek aaa jeszcze jedno Marciaa ja wczoraj upiekłam placek z brzoskwiniami mmm:-D Dobra już przestaje być okrutna:-D

Mykam póki co bo M spełnia dziś moje zachcianki i lecę na obiecany masaż plecków:-)
Trzeba chłopa wykorzystać a co.:-D patinka mój też właśnie patrzy na tego spartakusa:baffled: idę, lepiej niech ogląda moje plecy:-D

E-kord czekamy na relację, witaj po odpoczynku.
dziewczyny moje drogie :) idę do łóżeczka, dziewczynki śpią, M też więc i ja pójdę już spać. miłego wieczoru życzę i spokojnej nocki :)

ajenta- wszystkiego naj naj dla MArcelka ;) może kiedys poswiętują razem ;) ,my tez raczej imienin nie obchodzimy ale tak samo dziadkowie zapamiętali datę więc prezęciki są , no i zazdroszcze chlopa - uff rozmażyłam się tym masazem, ja to bym chyba mogła być masowna 24h na dobę ale moj leseri mowi ze mu sie nie che meczyć :baffled:

missis- fajnie że jeszcze zaglądasz do nas, oby częściej ;) zdrówka dla Ciebie i Twojego skarba ;) A i pokaż nam swoje piękne robótki:tak:
a u nas dzisiejsz dzień ok- mały z tego upalu przespał pol dnia, mam nadzieję że noc też przespi, mi się nic nie chcialo dzis robic i zrobilam sobie dzien dziecka - czytam w łozeczku ;)
a jutro na imieniny do prababci Alana ;) Spadam spac;)

nie wiem, co powiedzieć, dzień dobry czy jeszcze dobry wieczór ;-)

cały dzień latanina, pudła wszędzie stoją i ja zaraz wale sie spać, bo Ol rano nie potraktuje nas ulgowo ;-)

missiiss- a tak myslałam o Tobie niedawno. fajnie, że się odezwałaś, trzymam kciuki za Ciebie i Jasia :-)

no nic, mój mózg przestal pracować, pora spać.

hej witajcie:-)
mamy niedziele, u nas już zapowiada się na upał, a nas czeka przybajmniej 2-3h w aucie bo na proszony obiad do rodziny ruszamy he he:-)Mój synuś nadal z jedzonkiem na bakier. Wczoraj o 20 - 150ml a dziś jeszcze nic:-( Martwię się, że nagle taki niejadek się z niego zrobił:-(
ajentka tak 13-go rodziłam, a dokładnie o 22.25 Franek przyszedł na świat:-)
polusia mi pikniki kojarzą się własnie z kanapeczkami trójkątnymi, ciasteczkami, owocami i jajkami na dwardo (prl w czystej postaci te jajka he he), kiedyś widziałam program jak nigela organizowała piknik dla dzieci w menu były pałki z kurczaka panierowane, sałatka coś ala colesław i ciasto czekoladowe - palce lizać, ale sobie smaka narobiłam:-)
miłego dzionka Wam życzę dziewczęta:-)

reklama
myszowata: moze zeby mu ida, sprobuj dac chlodniejsze mleko moze pomoze
próbowałam, ale nic nie skutkuje:-(soczek czy herbatkę pije chętnie, ale z mlekiem jest jakaś makabra, jeszcze jakieś 2 tyg temu wypijał ok 800ml dziennie a na dzień dzisiejszy nie więcej niż 400ml:-(byłam nawet u pediatry bo było tak, że 23h nie jadł, usłyszałam tylko tyle, że to nie jest dobrze, ale dziecko zdrowe, więc mam go obserwować, poza tym stwierdziła, że zębów nie widać....a też myślałam, że ząbkuje chłopak

Do góry