reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Bobasek na same Święta fajnie :)))
Ja się już swiąt nie mogę doczekać ale będzie zabawnie i maluda pewnie będzie bombki sciągać ;-)
Niki leży na macie i skrzeczy oczywiście od 6 rana zjadł 300ml mleka i 60 herby...wrrrrrrrr
pogoda do kitu rano pojechalam na zakupki kupiłam młodemu kurtale w kratke w h&m taka jesienna superowa! i kaszkiecik w jodełke :)) a sobie buciki adidasy a teraz się nudzimy i myślimy co tu wykombinować hmmmmmmmmm

moje dziecie zaraz ma 4 miesiące....SZOK

reklama
a ja wlasnie sie zastanawiam co zrobic na Pata urodziny, pozniej 12 wrzesnia mamy Poli chrzciny, a obecnie w salonie leza pudla mebli z IKEA, bo koncu zabralismy sie za pokoj Pata, no i przy okazji F stwierdzil ze nam tez by sie nowe lozko przydalo i szfa, wiec szykuje sie balagan. Mam nadzieje, ze na slomianym zapale sie nie skonczy i F zrobi wszystko do konca.

Wieczorkiem pojade z dziecmi do tesciow, bo maja 5-dniowy piknik z kosciola i jutro sie konczy, a tak po za tym to narazie zadnych planow. Czy wy tez tak macie ze 5 weekendow pod rzad nie ma co robic a na 6 weekend jest tyle mozliwosci i wszystko by sie chcialo zaliczyc a sie nie da? jak jaj tego nie lubie.

Marcia jeszcze wrzesien sie nie zaczal a Ty juz o bombkach myslisz ;)

haha no cooooo tak tylko sobie myślę :-)
my mamy czasem 150pomysłow na minutę a zaraz albo nie siedzmy w domu:-)
my jednak ruszamy nad jezioro się przejść
ciaooo bellas

Bartus spi a chcielismy isc na spacerek,taka duchota jest na dworzu bo byłam w sklepie ze wątpie ze Bartus by wytrzymał i na dodatek mocno wieje.Dlatego siedzimy w domku.

u nas też straszny skwar na zewnątrz, Pola właśnie usnęła więc 20 min na bb :)
my jutro chcemy gdzieś na wycieczkę z dziewczynkami jechać, ale wszystko okaże się pewnie rano jak wstaniemy.

Mój smyk zjadł reszte obiadku i wypił herbatke i było mu mało wypił jeszcze 150ml mleka,mały żarłoczek.A ja jutro to niewiem co robie z Bartkiem moze jakis spacerek;)

Nikiemu nie spieszno do spanka lezy na macie i gada do lusterka :-))
za chwilę kąpanko...i nyny:)
słucham Toni Braxton un-break my heart i tak jakos na wspominki mi sie zebrało :)))

hej witajcie
byliśmy dwa dni na działce, fajnie było acz komarów duuużo....wszyscy pogryzieni jesteśmy cała trójka
Marciaa- lubię tę piosenkę:-)

a ja mam już spokój: Pola zjadła 260 mleka z łyżeczką kaszki bananowej i już śpi, Julia też już w łóżeczku, więc chwila dla siebie. kurcze nie wymyśliłam co robić jutro z dziewczynkami, gdzie mogę jechać z nimi. Myślałam nad zamkiem w Ojcowie ale przecież jutro święto więc będzie nieczynny. może zrobię dla Julki piknik gdzieś u nas na łące?

reklama
a ja mam już spokój: Pola zjadła 260 mleka z łyżeczką kaszki bananowej i już śpi, Julia też już w łóżeczku, więc chwila dla siebie. kurcze nie wymyśliłam co robić jutro z dziewczynkami, gdzie mogę jechać z nimi. Myślałam nad zamkiem w Ojcowie ale przecież jutro święto więc będzie nieczynny. może zrobię dla Julki piknik gdzieś u nas na łące?
super pomysł, dzieci uwielbiają pikniki:-)

Do góry