reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzien Doberek!
Kolejny duszny dzien sie zapowiada...Musze sie pakowac, a mi sie nie chce....no i juz powoli panikuje z powodu lotu...ech
Redan spi, chociaz w nocy znowu niespokojny, dobrze ze babcia mi go wziela na troszke.
A propo grilla to jem i owszem, ale tylko kurczaka albo chuda kielbaske, bo zeberek i innego mesiwa nie lubie....no i musi byc doprawione ostro!
A, Mlody ostatnio tak sie fajnie smieje na rozne glupie minki, albo takie smieszne odglosy, a jak robimy a ku ku to juz w ogole rechot....

Milego Dnia!

reklama
Dzień dobry,
u nas też dziś duszno i upalnie. nocka spokojna , mała spała a ja nie mogłam: jak nie gorąco to znowu chłodno, jak nie burza to deszcz, ech beznadziejnie mi się spało. mała zjadła o 7 mleczko pogadała to tatusia na łóżku a teraz drzemkuję. wstanie to dam jej zupkę.
dziś u nas dzień sprzątania bo lekki bałagan mam i tonę rzeczy do prasowania.
miłego dnia życzę

Czesc dziewczyny!
Gdyby nie ten grill to bylabym chyba mega wyspana. Ola zrobila mi niespodzianke i jadla o 1 a potem dopiero o 6 i spala do 8 :)
Fajnie jakby juz bylo tak zawsze:P A jesli chodzi o jedzenie z grilla to zawsze przygotowuje cos dla siebie w folii, jakiegos kurczaka z warzywami a i kielbaske tez czasem zjem ale bez ostrych przypraw. Tez juz staram sie jesc prawie wszystko, niby problemow z brzuszkiem nie ma juz ale gazy nad ranem jeszcze czasem ja mecza.
Heronek Ola tez uwielbia zabawe w akuku tylko ze ja ja przykrywam pieluszka a ona sama sie odkrywa i smiech na calego (czkawka murowana:P)

Nikodem lubi kosi kosi i się kielczy i idzie rak...:)
dzisaj był cudny z rana bo jak sie obudzil to tak gadał a zawsze to ryczy jak wstaje :))) a tu pełen humorku. Tatuś poszedl z synkiem na spacerek do lasku a matka ogarnelam pokoje i jak zwykle BB :) aleo n się ostatnio wkurza na to forum :>

oj dziewczyny tracicie wiele..Podziwiam was.Ja tam wszysyko jem:D

A pieczenie na grilli jest przeciez bardzo zdrowe...bez tluszczu i w ogole.

Powiedzcie ,ze jeszcze nie jadlyscie czegos z grilla odkad karmicie????

Sezon bez kielbaski z grilla...nie no ja bym wymiękła:D
ja jak karmilam piersia, to nie jadlam grilla. No.. ale ja mam alergika.
no pewnie ze jadlam , a nawet gril był zrobiony na moją zachciakę - kiełbaskę i kaszanke z jabłuszkiem i czosnkiem ;)
ogolnie to ja tez jem wszystko i nie wyobrazm sobie jakiejkolwiek diety :no:

Alan od 3 dni wcina palce u nog a dzis przekrecil sie z brzuszka na plecy -ale wg . mnie nieswiadome a w druga strone juz chyba zapomnial albo mu sie znudzilo.
niewiem czy wam pisalam - zawsze zapominam - Alan jak placze zawsze wola "mama" - i tak juz jak mial miesiac wolal , ale to tez takie nieswiadome. Jakos tak mu sie tam gardelko uklada:-D.

a moze on wola AM, a jak kilka razy powtorzy to wychodzi mama :-)

moniska- mozliwe ;)

jeju padam, zawsze po przebudzniu rano uspypia mi po ok 2-3 h a dzis4 h nie spal i dalej nic,wkoncu jakos usna a ja nie mam sily;)
jak wstanie jedziemy po zakupy do remontu -dalej , ale mi sie nie chce, okropnie goraco -ale wole to niz deszcz .
A tak wogole - to dziś Alan - ma pierwsze swoje imieniny ;)
a jutro jedziemy na imieniny do prababci ;) Miłego dnia mamusie ;)

Witam sobotnio:) Milcia spała od 21 do 3 rano , zjadła z piersi i spała do 8,Wczoraj kupiłam samo miesko z kurczaka i z indyka a słoiczkach z gerbera.Niech stoją ,będzie jadła wieksze porcje to wykorzystam. Tatę wysłałam ma zakupy z synkiem.W nocy zdechła rybka wiec kupią nowe .Jak wychodzili to lało sie z nieba wprost pionowo , takie oberwanie chmury.A teraz słoneczko i parno sie robi.Mam stos prania, bo pralka zepsuta.Nowa dopiero we wtorek.No i chatę trzeba ogarnąć wiadomo. Miłego dnia

Witam sie:)A u nas nocka spoko zasnoł przed 22 obudził sie o 3 na mleczko i spalismy do 8.Ja juz mieszkanko ogarniete pije drugą kawke.Pogoda ładna,ale parno spacerek bedzie ale pod wieczór mam nadzieje ze bedzie ładnie.Bartus drzemkuje,ale koncert dał,nie chce juz lezec tylko rączki i uwielbia siedziec.Dzisiaj na obiadek mamy pizze,bo nie mam pomysłu i nie bardzo mi sie chce w tej duchocie robic obiad.

Dobrego i słonecznego dnia Wam życzę!!!

Witajcie weekendowo:-) dzis pojechala moja siostra i mam wkoncu czas na BB;-) ale jestem padnieta lataniem z nia po galeriach i ciaglym siedzeniem przy garach...na szczecie juz sami:-D

U nas troszke mala zaczela swirowac i nie chce zasypiac o 19 po czym budzi sie i jest nadal aktywna z godzinke ale to jest najcudowniejsza godzinka w ciagu dnoa-gadanie smianie - cudo:rofl2: wiec jakos przeboleje ze uspypia nam o 21:sorry:

co do lumpeksow - pierwszy raz bylam 2 dni temu i nakupowalam torbe ciuszkow za 97zł ale same oryginalne ciuszki ....tylko ze ja placilam 69.50 za kg:szok: i bylam przeszczesliwa ze tyle kupilam za tak malo a wy tu piszenie 10 zl za kg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kupilismy tez sukieneczke na chrzest-same falbanki ale mała wyglada jak aniołek :-D

a i tak piszecie o zabawach...zastanawiam sie zeby założyc nowy temat pt "zabawy z naszymi maluszkami" zebysmy opisywaly w co sie bawimy i co s ie podoba naszym szkarabom typu : koci koci łapci, kizia mizia czy a kuku:-) co wy na to:sorry:

ooo mała drze sie do pozniej buziaki mamusie

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry