reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

oj dziewczyny tracicie wiele..Podziwiam was.Ja tam wszysyko jem:D

A pieczenie na grilli jest przeciez bardzo zdrowe...bez tluszczu i w ogole.

Powiedzcie ,ze jeszcze nie jadlyscie czegos z grilla odkad karmicie????

Sezon bez kielbaski z grilla...nie no ja bym wymiękła:D

ja nie jadłam....zdrowe ale nie zawsze........zwłaszcza jak niektórzy bez tacek pieką:tak:
Potrawy z grilla - zdrowe czy niezdrowe?

Czy któraś z Was wie coś na temat ubezpieczenia i funduszu Mega Posag z firmy HDI Gerling? Będę wdzięczna za opinie :)

:no::no::no::no:

i coś na upały http://www.biomedical.pl/dieta/kalorycznosc-lodow-222.html?sid=0f0cd1b06f28f53e51dfc152c70d1e9b

Ostatnia edycja:
reklama
plan jesst taki ze jutro o 6.30 wyjezdzamy do moich rodzicow bo jutro idziemy na wesele do mojej kolezanki, a ja ogolnie nie jestem spakowana nogi mam nieogolone, glowa nie umyta w kuchni są gary do pomycia i spierdzielil sie moj komp wiec zgrywam szybciusienko z niego co sie da i oby sie tylko nie wiechnął bo znowu beda klopociki, trzeba go przeinstalowac a najgorsze ze na chwile obecną nie działa w nim odtwarzacz dvd, nie wiem tylko czy to jest uszkodzenie mechaniczne czy wirusy tak go przyblokowaly ze nie dziala, zobaczymy, najgorsze jak to nie od wirusikow wtedy musze jeszscze kupic i wynmienic to dvd zeby mozna bylo naprawic tego kompa, dobrze ze jeszscze mam ten firmowy komputerek :) moze przy okazji przed pojsciem do pracy porobie w nim troche porządkow :)

A ja podziwiam mamy, które są na diecie bo dziecko ma alergię... ale tak na wszelki wypadek? Szkoda życia ;-). No ale ok, każda robi jak uważa za stosowne.
hehehe Blu to jakaś aluzja do mnie ;-) No przecież obiecałam Wam publicznie na forum, że odzwyczajam się od karmienia cycem;-) tylko jeszcze trochę...tak w nocy, żebym mogła sobie mojego Franula poprzytulać:zawstydzona/y::-p

mazia akurat grill jest bardzo niezdrowy, jedna kiełbaska to tak jakbyś wypaliła paczkę papierosów, ilość toksyn w tym jedzeniu jest olbrzymia, no chyba, że masz grill elektryczny

A ja sobie pomyslałam,że Bartusia operacja coraz blizej.I jak sobie wyobrazam jak go wiozą na tym łózku duzym Bartusiek taki malutki patrzy tymi swoimi wielkimi oczkami to sie rozryczałam.Smutno mi jakos:(

Madzia doskonale cie rozumie, przeżyłam niedawno to samo - też patrzyłam jak zabierają Ole na operacje i serce mi się kroiło. Wierz mi moja dzidzia doszła po operacji szybciej do siebie niż ja :-( Zobaczysz wszystko będzie dobrze, Bartuś szybko do siebie dojdzie i zamkniecie ten przykry rozdział w waszym życiu :tak: musisz być silna dla niego :tak:

Witam rano nie wyspana :P Natalka jak przebudziła się o 5 na mleko to już się budziła co chwilę do 7, a teraz sobie gada cwaniara :) Po za tym zapowiada się ładny dzień. Dzisiaj wieczorem zaczynają się zjeżdżać już goście, także mogę mieć mniej czasu na bb :) Miłego Dnia życzę!

dobry dzien
ja tez nie wyspana maly cos sie krecil i marudzil od 4...o 7 dostał mleczko i śpi jak zabity z łojcem w łózku:-) piękny obrazek
dzisiaj bedzie padac. Jest szaro buro ale nawet taką pogodę lubię :-)
dziś dzien porządków bo się niezły burdelik zrobił, może prababcię Nikodemka odwiedzimy i pewnie na spacerek pójdziemy:))

wczoraj pierwszy raz od roku ponad bylam na rowerku i było extra:D najgorzej jest ruszyc tyłek a potem frajda :)

reklama
I ja Witam się w ten sobotni poranek :) my dopiero się obudziliśmy. Franko na butli 250ml mojego mleka przespał od 21.00 do 8.00 rano. Ale dobry sen też efektem naszej wizyty na wsi u cioci, my też mieszkamy na wsi ale to kiedyś miało prawa miejskie i tu tak jest jak na osiedlu domków jednoorodzinnych.A w rynku kamienice i nawet 2bloki są :) a my wylądowaliśmy wczoraj tam gdzie "diabeł mówi dobranoc "he he. Ale wa to były krówki, kurki, traktory i kombajny bo to żniwa. I Franko chciał z wózka wyskoczyć. Machał nóżkami i rączkami rozradowany. tyle atrakcji i jaki apetyt był. Ja wychowana w mieście to dla mnie taka sama nowości jak i dla całej trójki mojej. Najstarszy został do dziś a my wrócilismy z plackiem drożdżowym, wiejskim serem i mlekiem i padlismy od razu. Teraz małe sprzątanie i obiadek zrobić a po południu urodziny u chrześniaka męża. nie wiemy co tu kupić jemu? Ma 7lat ale duże wymagania. A co do jedzenia przy cycku to jem wszystko, jedynie kawę sypaną, herbatę czarną i alkohol odstawilam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry