reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
nesia ja tam bym zjadla..maly mial 2 tygodnie i juz szamalam skrzydelka w mega ostrej marynacie.Zreszta ja jestem taka ,ze strasznie lubie doprawione,ostre wyraziste smaki a nie jalowe.Odkad maly ma miesaic jem totalnie wszystko i bigos i kapuste czy fasole wszystko.A czosnku tonyyyyyyyy!!bo ja kocham czosnek.

oj dziewczyny tracicie wiele..Podziwiam was.Ja tam wszysyko jem:D

A pieczenie na grilli jest przeciez bardzo zdrowe...bez tluszczu i w ogole.

Powiedzcie ,ze jeszcze nie jadlyscie czegos z grilla odkad karmicie????

Sezon bez kielbaski z grilla...nie no ja bym wymiękła:D

oj dziewczyny tracicie wiele..Podziwiam was.Ja tam wszysyko jem:D

A pieczenie na grilli jest przeciez bardzo zdrowe...bez tluszczu i w ogole.

Powiedzcie ,ze jeszcze nie jadlyscie czegos z grilla odkad karmicie????

Sezon bez kielbaski z grilla...nie no ja bym wymiękła:D

no pewnie ze jadlam , a nawet gril był zrobiony na moją zachciakę - kiełbaskę i kaszanke z jabłuszkiem i czosnkiem ;)
ogolnie to ja tez jem wszystko i nie wyobrazm sobie jakiejkolwiek diety :no:

Alan od 3 dni wcina palce u nog a dzis przekrecil sie z brzuszka na plecy -ale wg . mnie nieswiadome a w druga strone juz chyba zapomnial albo mu sie znudzilo.
niewiem czy wam pisalam - zawsze zapominam - Alan jak placze zawsze wola "mama" - i tak juz jak mial miesiac wolal , ale to tez takie nieswiadome. Jakos tak mu sie tam gardelko uklada:-D.

reklama
fiolkowa nie słyszałam o tym jeszcze. Wiec nie pomoge.
ionka mój M jak wykupywał OC i AC wziął do pakietu ubezpieczenie mieszkanka z Ergo Hestii. Ja sie na tym nie znam za bardzo ;-)

Ja tam jem prawie wszystko. Kapuste kiszoną ostatnio zjadłam. No nie były to takie ilości jak zawsze ale troszke wciągnęłam:-) Bez kiełbaski z grila nie umiałabym zyc w sezonie :-D Jedynie nie jem cytusów i winogron bo one uczulają Franka:tak:

Łazienke już wysprzątałam tak dość dokladnie. Pokój gościnny prawie też. Została kuchnia. bleeeee a tam pełno naczyń ale takich większych, których nie wsadze do zmywarki :eek: nie chce mi sie !!!!!!! ale musze !!!!

Ooooo z małego pokoju dobiegają jakieś odgłosy ;-) Ide zerknąć i do roboty. Jutro spędzamy dzien od wczesnego popołudnia na ogrodzie i chce zrobić część dzisiaj.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry