reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka.UŚliczna pogoda dzisiaj to i spacerek mam nadzieje ze bedzie.Nocka była super,Bartus zasnoł przed 22 obudził sie przed 4 ale nie na mleko cos go przestraszyło i dałam mu smoczka.Spalismy do 8 wypił mleczko i rozmawia z misiami.Dzisiaj Moje Kochane Słoneczko ma pełne 6 miesiecy ach jak super:)

Dobrej i słonecznej niedzieli Wam życze:)

reklama
dzień dobry:) u mnie nadal wszyscy śpią, ja tylko obudziłam się i myślę, ale o czym nie będę mówić przy niedzieli bo to okropne i smutne mam dziś doła :( Ale nic mój Franus to jest znowu pochłaniacz jedzenia :) z lekko przesadą. My dziś planów nie mamy, kościół tylko (miał być o 9.00) ale śpią. Wróciliśmy w nocy z urodzin bo ognisko było, Franko był w szoku:) ale zachwycony bardzo. Śpi do teraz smacznie. Missis trzymam ciągle kciuki za Was. Fajnie że napisałas co u Ciebie. madzia84 dużo słoneczka dla Bartusia - półroczniak niech zdrowo rośnie!!! I życzę mu udanej operacji!!! Buziaczi od nas. A ja zaraz wstaje i do garów :( miłej niedzieli

witam w ten niedzielny ranek,
pogoda kiepska zaczyna coś pokropywać więc nici z naszego pikniku, chyba że się wypogodzi do południa.
nocko ok. mała zjadła o 6 mleko a teraz sobie śpi jak się obudzi to dostanie zupkę.
dziewczyny czy Wasze dzieci też tak mają że budzą się w nocy pogadają na caly dom a później śpią jak aniołki? moja Pola to tak koło 4 rano pogada na cały dom tak z 20 min i śpi dalej jak zabita. kurcze takie to niefajne jest bo ja zaraz na równych nogach i później nie mogę usnąć.
madzia 100 lat dla Bartusia. taki duży już chłopak z niego;) ucałuj go mocno od nas.
polka czym ty się tam dołujesz? mów tu nam szybko może coś zaradzimy wspólnymi siłami.
miłego dzionka życzę :)

witam w ten niedzielny ranek,
pogoda kiepska zaczyna coś pokropywać więc nici z naszego pikniku, chyba że się wypogodzi do południa.
nocko ok. mała zjadła o 6 mleko a teraz sobie śpi jak się obudzi to dostanie zupkę.
dziewczyny czy Wasze dzieci też tak mają że budzą się w nocy pogadają na caly dom a później śpią jak aniołki? moja Pola to tak koło 4 rano pogada na cały dom tak z 20 min i śpi dalej jak zabita. kurcze takie to niefajne jest bo ja zaraz na równych nogach i później nie mogę usnąć.
madzia 100 lat dla Bartusia. taki duży już chłopak z niego;) ucałuj go mocno od nas.
polka czym ty się tam dołujesz? mów tu nam szybko może coś zaradzimy wspólnymi siłami.
miłego dzionka życzę :)
mój synek też się przebudza zwykle w okolicy 4-5 ale nie gada tylko wykonuje różne akrobacje gimastyczne i czasem coś tam mruczy i też po jakiś 20-30 min zasypia:-)

Myszowata zacznij liczyc ile Ci mały je na DOBE bo mi dziennie pije 500-600 a w nocy z 200... i jest OK jak dajesz mu herbatki i pije i nie płacze to myśle, ze jest OK. Nikodem przez pierwsze 2,5 mies swojego zycia był zarłokiem a teraz...mleko jest bo jest bez niego też jest ok ;-) ja daje czasem chłodniejsze i faktycznie wypije wiecej poza tym nie ma reguły na to zarcie bo wczoraj zjadł 130 wieczorkiem a godzine pozniej 160 ;O

w ogole to witajcie.
Ł. ukradł mi małego na połdnia mam robic co chce ale coooooo zaraz ogarne chatkę siebie i koniec :) nie ma go chwile a ja juz tesknie i mysle czy wszystko okej....;-)

Bartuś jest najstarszy wsio naj z okazji bycia półroczniakiem...toz to dorosły facet:D:D

100 lat dla Bartusia!!! :-D

my jutro nanana :-p

moje dziecię obudziło sie o 3ej, ale dałam smoka i poszła spać, wstała o 6ej, pomarudziła do mleka i potem namawiałam ją do spania, hehe ;-) to zasnęła na 40 minut.

dziś znowu idziemy na zakupy, musimy kupic mikrofalówkę i czajnik, bo w tym nowym domu nie ma.
a poza tym i tak trzeba dokupić mnóstwo mniejszych rzeczy, no ale pogoda ładna, więc potem jedziemy do lasu :-)

reklama
a u nas grzmi ale nie pada, taka okropna duchota się zrobiła. mała śpi a ja mam czas dla siebie i na bb oczywiście:)
kurcze a moje dziecię jutro skończy 5 miesięcy , ale ten czas leci

Do góry