reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej witajcie, no i znów nowy tydzień, u nas noc ok, spaliśmy do 7, narazie Franek nie jadł, czekam do 8, może chętniej zje a teraz ładnie się bawi:-)

reklama
Oleńka-dużo dużo słoneczka na co dzień dla Ciebie i Twojej mamuni:)Sto lat sto lat:)
ja już jestem naszykowana do pracy(eh na 9 dopiero idę) właśnie dopijam kawkę a mała jeszcze przysnęła:)
dzisiaj do mojej grupy przychodzi Patryk o półtora tygodnia starszy od Gabryśki i waży 10 kilo:/szok gabrys waży 6,5, więc różnica jest sporaaaa
miłego dnia wam życzę marcóweczki i lutóweczki:)

Witajcie!

Wszystkiego Naj dla Oli i Poli !!!!

Nocka nie za bardzo, ale zwalam to na nowe miejsce...moze dzisiaj bedzie lepiej....Teraz Mlody sobie wysypia te nieprzespana nocke, a ja jakos nie moge zasnac juz...

e-kord super z Waszym wyjazdem, no i zazdroszcze przyszlorocznej Chorwacji, a i powodzenia w szukaniu nowego mieszkanka....

Milego Dnia!

dzień dobry dziewuszki:)
u nas dzień zaczął się pięknym słonkiem więc jest nadzieja na spacer, a muszę iśc na pocztę paczkę wysłać.
nocka ok, mała spała do 6 rano zjadła i pospała jeszcze 30 min. zupki nie chce, próbujemy teraz iść spać.

wszystkiego najlepszego dla Oli *)

miłego dnia :)

Hej :)

Po wczorajszym deszczu ani śladu, słońce praży od rana :baffled:
Muszę wyjść z małym na spacer rano, póki jeszcze nie jest zbyt gorąco, bo wieczorem przychodzi kolejna kandydatka na nianię. Wolę wieczorem wychodzić w takie upały...

dzisiaj do mojej grupy przychodzi Patryk o półtora tygodnia starszy od Gabryśki i waży 10 kilo:/szok gabrys waży 6,5, więc różnica jest sporaaaa
miłego dnia wam życzę marcóweczki i lutóweczki:)
Kuba dopiero zaczął 6 miesiąc, a waży pewnie troszkę ponad 9 kg.
W sumie to ja nie wiem, po czym on tak przybiera. Nie je nic poza Bebilonem Pepti - on tak tuczy?:sorry:

Witam sie.Ale u nas była mega duuuuuuuuuuuuuza burza.Tak jak z Wami sie zegnałam zaczeło błyskac.Połozyłam Bartusia do łózeczka ale synus nie bardzo to siup do mamusi i dzieki Bogu ze go miałam u siebie.Prądu nie było tylko biało i czerwoną na niebie takie burzy w tym roku jeszcze nie było az sie bałam Bartek tez dwa razy sie przebudził jak to głosno i mocno pierdzielneło,ale pózniej spalismy do 6 Bartus wypił mleko zrobił kupe pogadał sobie i do teraz spi.A ja pije kawke jem sniadanko i mam czas na bb ale pewnie nie długi.A dzis znowu parno duszno a ja musze do miasta jechac.

Pola wszystkiego najlepszego z okazji 5 miesiecy duzo zdrówka!!!
Olenka wszystkiego najlepszego z okazji 6 miesiecy duzo zdrówka!!!

Dobrego i słonecznego dnia!!!

Hej:)
Za nami ciężka noc. Jestem niewyspana. Mały w końcu wylądował w naszym łózku. Wiercił się. Marudził aaaaa dałam masc na dziąsełka i bylo troszke lepiej. M też nie umiał spać a rano do pracy wstawał. No i teraz patrze a tam druga dolna jedynka :) Teraz pije kawke i dochodze do siebie. Moje ulubione musli i za chwile tam Frankowi kaszke albo cycka hmm juz sama nie wiem ;)
ekord fajnie że wyjazd sie udał:) wiem co to wyjazd w góry bo taki mamy za sobą i też brakuje mi wody i słonka ;))
ionka duuużo zdrówka i uśmiechu dla Olci z okazji 6 miechów:))))
polusia i najlepsze życzonka dla Twojej Poli z okazji 5 miesięcy :)))
jak ten czas leci... ja ide bo już sie zacząl Franko wnerwiać na macie hehe

reklama
Do góry