reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
tak wstałam o 5.00 :) ale daje radę :) jeszcze kotlety z jajek muszę zrobić :) i kalafior ugotować moim głodomorom na obiadek. M. pojechał mamusie do pracy zawieźć na noc ( pracuje w markecie na literę T. ) he he

Ostatnia edycja:
Witajcie
Moje dzieci śpią, a M na kijach(uprawia nordic walking)- czyli chwila dla siebie. My dzisiaj cały dzień poza domkiem. Pojechałam z dziewczynkami i moimi rodzicami, bo m był w pracy , na urodzinowy obiad mojej mamy. Super spędzony czas w stadninie koni, gdzie jest fajowa restauracyjka. Potem jak mnie rozbolala głowa to masakra już nie pamietam kiedy tak sie czułam. Chyba była jakaś zmiana cisnienia. Ale już dobrze.
No kochane idę trochę posprzatać i nastawić zupkę na jutro.
Pozdrawiam Was!

Nikosiu duuużo zdrówka i rośnij pięknie!!

polka masz ty siłę wielką kobieto. wstałaś rano wczas, byłaś w pracy, pobyłaś z dziećmi i jeszcze o tej porze pieczenie szarlotki. podziwiam Cię bo znając mnie to nie miałaby siły.

ohh kobity gdybym wiedziała jak to Play station na niego będzie działało to bym sie nie zgodziła. Ehh ale on sobie wtedy przyrobił sporo kaski i postanowilismy że wyda na siebie. Jeszcze wtedy nie byłam w ciązy hehe no i teraz mam ;/ Franek w końcu śpi. Ja zjadłam kolacje i zbieram sie do sprzatania. Chciałam zrobić dwa słoiki ogórków tak na małosolne. Chyba sie wezme za to. Lece do kuchni...Buziaki i spokojnej nocki:*

reklama
polka masz ty siłę wielką kobieto. wstałaś rano wczas, byłaś w pracy, pobyłaś z dziećmi i jeszcze o tej porze pieczenie szarlotki. podziwiam Cię bo znając mnie to nie miałaby siły.
Polusia do dla moich dzieci wszystko więc dam radę! Muszę! Tak mnie nauczono w domku i tego się trzymam. Jabłka usmażyłam i jak dodałam cynamon to już wiedziałam że zrobię szarlotkę i zjemy jutro rano na ciepło z lodami ... mmm mniam już się nie mogę doczekać. p.s. Wszystkie ASIE 100 lat życzę!!!

Do góry