reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!

Młody śpi, a ja mam wreszcie trochę czasu. Dzisiaj pierwszy raz założyłam mu na noc śpiworek, bo się ostatnio strasznie rozkopywał, a ja ciągle sprawdzałam, czy przykryty. Zobaczymy, czy się sprawdzi.

Dziękuję za życzenia :-)

reklama
polka to dobrze że wszystko dobrze z dzieciakami:) a to Twój pierwszy dzień w pracy?
No ten weekend poszłam na próbę żeby zobaczyć jak zniesiemy rozstanie z Franiem. Mi ciężko i chyba wstrzymam się jeszcze. W pracy ogólnie spoko wszyscy się ucieszyli i dzień minął na opowiadaniu o Franiu he he. jutro też idę na 11.00 do 19.00 bo już w grafik mnie wpisali :) Franus był taki inny przez resztę dnia ale może sobie to ubzdurałam. M. Wyprał i posprzałał. Odgrzał obiadek a dzieci mnie witały już w połowie drogi od przystanku :)

dziewczyny jestem u tesciow i nie mam jak nadrobic, bo tu za duzo chetnych do kompa ;(,
maly spi, a ja mam 5 min ;( jak poszli jesc ;)))), a dał mi dziś popalić po poludniu- marudny jak rzadko , ale senny byl a nie mogl jakos spac , dobra spadam

Bartus tez zasypia ale cos ciezko idzie,a Wiki chlapie sie w brodziku.O juz wykapana.Za chwilke ja ide sie zrelaksowac.Synus dzisiaj mało zjadał mam nadzieje ze to przez to szczepienie.A i drugi dzien kupy nie robił.

Hej. Po dzisiejszym dniu mam dosc :/ Franek chce tylko sie bawic. Ja mieszkania nie posprzatałam. M pojechał sobie do mamusi aaaaaaaaa pozniej grał w p.... gry. Syf wszedzie ;/ teraz jest na nocce a franko spac nie chce. Boze !!! nie mam sił ;/ Ide go usypiac...

Witajcie wieczorkiem,
u mnie już po grilku wpadli znajomi i było super. Pola zakochana w mężu przyjaciółki nic tylko go czarowała:)
zjadła ładnie 260 mleka i usnęła ładnie. stwierdzam że moje dziecko uwielbia towarzystwo jak może siedzieć z nami to jest ok ale jak ją już położę w łóżeczku u niej w pokoju a są goście to wrzask na cały dom, ale jak wezmę do gości to uśmiech i nawija makaron na uszy:)

Marciaa dzięki za życzenia bo ja też Aśka :)

Ostatnia edycja:
patinka ja także delikatnie mówiąc nie lubię gier i pojąć nie mogę co w nich widzą nasi mężowie tatusiowie....
polusia ale Ci kokietka rośnie he he;-)

Witajcie wieczorkiem,
u mnie już po grilku wpadli znajomi i było super. Pola zakochana w mężu przyjaciółki nic tylko go czarowała:)
zjadła ładnie 260 mleka i usnęła ładnie. stwierdzam że moje dziecko uwielbia towarzystwo jak może siedzieć z nami to jest ok ale jak ją już położę w łóżeczku u niej w pokoju a są goście to wrzask na cały dom, ale jak wezmę do gości to uśmiech i nawija makaron na uszy:)

Marciaa dzięki za życzenia bo ja też Aśka :)

No jak mozesz ja tez składałam zyczonka wszystkim Asiom:)Super ze gril udany.

reklama
Do góry