reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nie no chyba zajmuje to chwilkę ;-) ale w sumie nie wiem, chociaż nie wydaje mi się, że od razu cały w sekundę wychodzi.

moje dziecię obudziło się o 3ej, nie chciało jeść, pobawiło sie do 4ej, myslałam, ze pospi rano dłużej... nadzieja matką głupich, bo już o 7:30 było "na nogach" i ja razem.
teraz śpi, no a ja jeszcze sie budzę ;-)

reklama
ionka pytałaś co mam na ramieniu: tatuaż, który już nadaje się do poprawy więc muszę się zmobilizować i to zrobić. a tatuaż jest w kształcie korony cierniowej z różą.

Witajcie!
Nocka koszmar, ale juz to chyba tak pozostanie....
dziewczyny idzie synusiowi ząbek, dolny, niewiem czy już jak stuka pod metalową łyżeczką i jest wyczuwalny pod palcem to już się przebił czy jeszcze musi się przebić?

zadam bardzo głupie pytanie bardzo głupie ... więc uwaga

czy dziecku ząbek odrazu wyskakuje i po prostu cały już jest ? czy wybija się z dziąsełka powoli z dnia na dzień jest np. widoczny coraz bardziej?

rosnie powoli, Redankowi pierwszy wyrzynal sie tydzien, a drugi pare dni...a teraz po prostu robia sie coraz dluzsze

Franus mnostwo buziakow!!!!

Milego Dnia!

ale wygar..dobrze, ze od jutra ochłodzenie
mały padł jak kawka zjadł prawie cały obiadek a ile się przy tym nagadał...
już bawi się fajnie stópkami ale dzisiaj to były całe mokrusienkie a daję witB
my dzis leniu****emy na tarasie nie mam zmaiaru ruszać się. Robimy grilla potem do lasku i wieczorem ćwiczenia.
Dzisiaj w nocy wstaje a Nikodem w w poprzek łóżeczka przykryty pielucha szok....

dziewczyny w h&m promołszyn kupisz cos powyzej 20zł to dostaje sie chyba kupon i masz inny ciuszek 20zł mniej ale tylko na dziale dzieciecym

Hej:)
Franuś dziekuje za życzonka:) Ja w sumie wpadłam tylko sie "pożegnać" na jakiś czas. Musze dokończyć prace magisterską. A jak będzie mnie BB kusić to będzie ciężko. Odezwe sie za jakiś tydzień a może dłużej, bo od 1 września zaczynam prace więc może być róznie z czasem.
Buziaki dla was i waszych maleństw:*:*:*:* Nie piszcie za dużo:*

A my wrócilismy ze spacerku super było,Bartus sobie pospał,potem pooglądał swiat.Teraz próbuje sie drzmnąc.Idzie do nas chyba burza,bo bardzo ciemna chmura przyszła do nas i jest parno.Wiki zostaje u mnie jeszcze tydz fajno bede miała do kogo sie odezwac jak synus spi.

hejka, my dziś dzionek spędziliśmy na działce, był grill, pyszne sałateczki, objadłam się jak głupia a teraz cierpię z przejedzenia, łakomstwo nie popłaca...Franek szalał, gadał, śmiał się, bawił towarzystwo, ślicznie jadł, a teraz powoli przygotowujemy go do lulania;-)a ja zarazem się witam i żegnam bo dziś jestem umówiona z M na film he he;-)dobrej nocki Wam życzę

reklama
Do góry