reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Alanek dziękuję za życzonka;)
patinka - 100 lat dla Franka ;)

Wstyd się przyznac ale dzis pierwszy raz zostawilam malego z teściowa i poszlam do kosciola , kurde i ciagle myslałam, jak zostawiam z mama to jakos mniej mysle. No ale dziecko zadowolone jak wrocilam, a wieczorkiem nawet M i tescia na grzyby wyciagnelam i znow mały z babcia ale nic nie bylo i szybko wrocilismy ;)

Witam wieczorową porą,
a myśmy dziś na spacerze w ogrodzie botanicznym byliśmy i takie piękne storczyki widziałam. dziewczyny zadowolone. Pola pooglądała świat a teraz śpi. ale przed snem oczywiście scena musiała być. zjadła i zwymiotowała wszystko. teraz dałam nowe mleczko i usnęła. wiecie dochodzę do wniosku że moje dziecko na zawołanie potrafi wymiotować, bo to samo mam jak nie chce już jeść zupki to wystawi język i jest zaraz bleeeeeeeee.
życzę miłego wieczorku

marela naj dla Alana *)

Nikodem też jakoś w miejscu nie może usiedzieć...w bujackzu się tak wygina ze szok
usnal ładnie zjadł kolacyjke i odrazu odpłynął...my bylismy u pradziadkow z pieskiem wyjsc bo juz nie radza sobie sami no i prześlismy się do parku

dzis po rozmowach nie otwieramy sklepu..Ł. pracowac bedzie od pon do pt a w soboty ja z nim bedziemy rozwoic towar po rynkach w Wlkp :)

musze isc do lekarza mam chyba jakies zapalenie :(

Witajcie
U Nas niedziela minęła bardzo przyjemnie. Dziewczyny już śpią, a My odpoczywamy.
Marela buziaki dla Alanka!
Polusia, Blu u nas też ząbków nie widać, a Lilce aż z buźki kapie. Ja tylko liczę, że ząbki wyjdą bez problemów chorobowych, bo z Polą to każdy ząbek wiązał sie z katarem i gorączką.
Poczytam co u Was i spadam do łóżeczka.
pa!

Helol :-)
Ja odkad zaczelam prace, to juz w ogole nie mam czasu na forum :baffled:

My dzis mielismy super dzien, bylismy na wycieczce na klifach, ogladalismy nowa chate i bedziemy sie przeprowadzac :-)
Jedyny minus tej chaty, to to, ze maly salon i balkon, ale za to bedziemy miec dwie duze sypialnie i dwie lazienki. Probuje sobie to tlumaczyc tak, ze zawsze sa plusy i minusy ;-)
Alus jest grzeczniutki, choc czasem pokaze nerwy :-D
Jedyne co mnie martwi to wysypka pod broda i na szyi :-( Wyszlo mu to po deserku z owocow lesnych, ale tez boje sie, ze to moze byc nowe mleko... Nie wiem co robic. Czy odstawic to mleko i wrocic do starego, czy podawac dalej, a obserwowac te krostki... Nic wiecej mu sie nie dzieje.

Lece zagladnac na inne watki.
Jutro juz zaczynam wieczorne zmiany, oby do czwartku i wooooolne :-) Boje sie troche, czy dam rade fizycznie...

Milego wieczorku zycze :-)

reklama
polusia, niezła aparatka z Twojej małej ;-)

Ol tez się ślini i potrafi bardzo mocno zacisnąć szczęki na czymś typu moje ramię... a potem sama placze z bólu. kiedy te zęby wylazą???

Tabasia u nas w tym nowym domku tez maciupki salon, ale co tam, przynajmniej ciepło bedzie :-)

Do góry