reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
U nas od 2 dni też jest coś nie teges. Kuba pcha wszystko do buzi i można powiedzieć, że "gryzie". Nie daje mi obejrzeć dziąsła, bo wystawia język, ale jak dotykam palcem, to nic nie czuję. Do tego jest bardzo marudny i wydaje przy tym takie rozczulające dźwięki "bimbimbim":-D:sorry2:

myśmy jak chrzcili Julkę to nie mieliśmy ślubu nawet cywilnego, ale chrzciliśmy w klasztorze w Tyńcu (ble wiesz gdzie to ) i nikt się nie czepiał. ślub braliśmy jak Julka miała skończony rok.
fiołkowa uśmiałam się nad tym dźwiękiem Waszym :)

hmm to moze ten moj grzdyl jak sie na rekach uspokaja to tylko sciemnia ze go cos boli i chce na rece bo teraz np obudzil sie i lezy grzecznie w lozeczku, ach nie trafisz za tym brzdącem :)

moja Pola to nawet teraz jak śpi to wydaje jęczące odgłosy, więc u nas coś nie gra tylko jeszcze nie wiem czy to zęby czy brzuszek bo zrobiła dziś twardą kupkę.

My wogóle na kocią łapę jeszcze,ale to temat na zamknięty. My tez na wrzesień chrzciny ale to już zaraz wrzesień.A w chacie chcemy odswieżyć ściany jeszcze i nie mam zastawy na 12 osób , muszę kupić.Milenka ja ząbkuje to tylko na ręce:)Narazie spokój mamy ale zaraz powinny z góry iść jedynki.
Dzisiaj spała jak mało kiedy 2,5godz , wstała o 12,30 i zjadła tylko pół słoiczka zupy z kurczakiem i purre sliwkowym. Mleko dałam to tez tylko 100. Coś nie ma apetytu.Ide z nimi na spacer bo jest słonecznie i nawet ciepło, tylko wieje dokuczliwie.
mysza gratulujemy zębulka:)

mysza gratulację zębolka:)

fiołkowa nie zazdroszczę Wam, kiedyś mieszkałam w bloku i jak Julka była taka malutka jak nasze teraz to sąsiad obok robił remont przez okrągły rok. i to nie malowane czy płytki, on młotem skuwał ściany , rozwalał ściany, okna to dwa razy wymieniał. ja wtedy myślałam że mnie ch...... trafi, a do tego była zima bo Julka z października i nie mogłam siedzieć z małą na zewnątrz.

reklama
a co to kurcze za różnica czy się ma ślub czy nie, ważne, że się jest szczęśliwym, nie? dla dzieci ma znaczenie to, że rodzice się kochają a nie, że mają jednakowe nazwisko...tak myślę

Do góry