reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

blu no właśnie...mam nauczkę, do tych ubranek były dołączone papierowe metki a na nich ceny, ok 10zł na rzeczy straciłam, nie mówiąc o przesyłce, a ja głupia myślałam, że jak ktoś sprzedaje na allegro rzeczy z nowej kolekcji to musi mieć okazyjne ceny...ehh

reklama
witam wieczorem:)
jak dobrze że ten dzień już sie kończy, mała dziś cały czas płakała, powód: chyba zęby. teraz zjadła 210 mleka i śpi. ale w ciągu dnia to nic nie pomagało, nawet jak przestało padać to poszłyśmy z sąsiadką na spacer, Polę do chusty i jazda. ale gdzie, pierwszy raz mi w chuście wyła, a nosimy się od momentu jak skończyła miesiąc. kurka mam nadzieję że nockę prześpimy spokojnie.
miłego wieczorku życzę :)

Polusia, ja teraz Adasia do chusty wkładam tylko jak jest pora spania, bo inaczej się po chwili zaczyna wiercenie. Jak sobie zaśnie, to po przebudzeniu jeszcze nawet godzinę grzecznie siedzi, pod warunkiem że się nie zatrzymujemy na zbyt długo :)

jakoś mnie wzięło na wspominki i przed chwilką oglądałam moją kartę ciąży...22.09.2009 - wiemy już, że to będzie chłopak:-) co to był za dzień:-)łzy stają mi w oczach

jakoś mnie wzięło na wspominki i przed chwilką oglądałam moją kartę ciąży...22.09.2009 - wiemy już, że to będzie chłopak:-) co to był za dzień:-)łzy stają mi w oczach
Kurcze, a mnie nie oddali w szpitalu karty ciąży :baffled: Nawet moja ginka się dziwiła i wkurzała, gdy wypisywała mi zaświadczenie na becikowe, bo musiała szperać w kompie zamiast spisać z karty. Ja nawet nie pamiętam, kiedy to było, gdy wiedzieliśmy, że jest siusiak ;)

Ja mam pietra przed jutrzejszym dniem. Od 7 do 13 mam jazdę do Krosna (nigdy tam nie byłam)... Co innego jeździć po własnym mieście, a co innego po obcym:sorry2::dry:

nesia - zdrówka dla Was :tak:
mysza- gratuluje zabka;-)

padam dzis , to chyba przez pogode:baffled:, maly tez caly dzien marudny :crazy:,do tego musielismy reklamowac druga futryne - do tych samych drzwi- jakos zle sie zkrecaly i byla dziura miedzy zlaczeniami -sprzedawca w szoku ze to niemozliwe, ze to najlepsze futryny, ze sprzedali tysiace - ale sam sprawdzil i nasza racaja, a do tego sprawdzil jeszcze 3 inne z tej dostawy i tez złe :-D
spadam spac bo ledwo zyje :szok:

a i chrzestną mamy już -zgodzila sie dzis teraz musimy teraz chrzetnemu powiedziec -bo 26 wrzesnia chcemy chrzcic

reklama
Do góry