reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Fiolkowa Gratulujemy!!!:tak: My o 7 wstalysmy. Teraz lezy w lozeczku i sie bawi. Wiecie co to moje dziecko robi bije sie:-D Normalnie taka raczka macha ze sie uderza w buzie i to tak po kilka razy.

reklama
Witajcie :happy:

Fiołkowa gratulacje!
Marciaa super, że już z Wami lepiej!

U nas znowu pada. Wczoraj było znośnie, nawet byliśmy na spacerze.
Szymon ostatnio jest taki towarzyski, że ciągle kogoś musi przy sobie mieć :baffled:, w efekcie ja przez cały dzień nie jestem w stanie nic zrobić. Wczoraj trochę zdążyłam Was poczytać, ale na napisanie czegoś nie było szans :crazy:

Życzę słonecznego dnia!

hejka, witajcie:-)u nas noc tyle o ile, Franko nadal jęczy co raz przez sen, trzeba mu smoka dać wtedy co tylko czasowo pomaga i od nowa zabawa, a jak przez 2 min a ni ja ani M nie zareagujemy na jego jęki to jest płacz...nie wiem co jest...trwa to od ok tygodnia:crazy:nie wiem może skok???No nic oby minęło to szybko. Ja dziś lecę do fryzjera:tak:w końcu bo ostatnio to byłam jakieś 2 tyg przed porodem. No i nie muszę dziś gotować bo jesteśmy zaproszeni na obiadek do rodziców:-D
buźka i miłego dnia Wam życzę:-)

myszowata ja dziś też idę do fryzjera :) tylko ja niestety muszę chodzić co miesiąc i muszę się za portfel trzymać jak tam jestem :)
u nas pomalutku nieśmiało słonko wychyla się za chmurek więc może popołudniu będę mogła co nieco popracować w ogrodzie.
moje dziecię usnęło, pośpi pewnie 30 min ale dobre i to :)

polusia ja przed porodem jeździłam do fryzjera do wawy i też nie było tanio jak dla mnie, ale teraz zwyczajnie nie mam czasu na to by godzinę jechać by włoski podciąć, mama poleciła mi jakąś fryzjerkę u nas w mieście i idę do niej pierwszy raz, mam nadzieję, że nie będę płakać po tej wizycie u niej;-)

Witam może przyjmiecie mnie do grona marcowek :) Mam na imie Monika a moja córeczka Amelka urodziła się 6 marca i samotnie ją wychowuję. Miło by było z kimś porozmawiać. pozdrawiamy cieplutko :)

witaj miska wśród marcóweczek :)

ja do mojego fryzjera chodzę już .......8 lat i jestem mega zadowolona z niego, i to na dodatek mężczyzna :)

reklama
Do góry