misia- witaj wśród marcówek
polusia- ja taż kiedyś chodziłam do faceta i byłam bardziej zadowolona niż obecnie

, zazwyczaj faceci są fryzjerami z powołania i potrafią dobrze obsłużyć nas kobitki

A teraz mam długie włosy i nie wiem co robić , ciągle rozpuszczone albo koński ogon-ale szkoda mi ścinać , no i stoję w kropce , nie chce mieć za żadne skarby krótkich ani cieniowanych a coś muszę wykombinować bo do pracy i na chrzciny pasuję trochę poprawić image
My zaliczyliśmy spacerek , teraz mały drzemkuje a ja mam chwilę na BB , gorzej bo obiad daleko w polu

a M niedługo wraca ale mam totalnego lenia

. U nas pięknie świeci słoneczko ale zimno i wietrznie.
Moje dziecko ostatnio musi spac prawie po czoło przykryte kocem a ja wiecznie zagladam , kiedys spal normalnie a teraz koc po czoło bo inaczej sie wierci

, do tego budzil sie juz 1 raz albo i wcale w nocy a ostatnio 3 -4 razy, kurde nie wiem co się dzieje .
A z naszym remontem finito- oczywiscie dla robotników- jutro robią ostatni dzień a potem wkracza moj M na kladzenie panel oraz malowanie. Szkoda że to wszystko takie drogie bo musimy remont kuchni odlozyc na nastepny rok