reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam, u nas pogoda okropna, ale spacerek udało nam się zaliczyć.

Mąż mi się rozchorował, mam nadzieję, że nas nie pozaraża.

Co do seriali to moje ulubione to m jak milosc, na wspolnej, majka i bardzo podobał mi się Klub szalonych dziewic, ale nie wiem czy będzie 2 seria.

reklama
to ja musze sie brac za obiadek i wyłączam juz kompa
to do poczytania za 10 dni bo wg planu wracamy dopiero w nastepna niedziele tam niestety neta bedzie brak
trzymajcie sie cieplutko i zdrowo, a te co chore niech szybko zdrowieja
buziaki

udanego wyjazdu katrinka
no dziecie zjadlko obiadek, poszlo nynu i ja tez bym poszla...
czekam na Ł. zje obiad i smigamy na zakupy:) a potem spacerek znowu :)tak ładnie, ze szoka w domu siedzieć

A Bartus sobie lula tylko niewiem jak długo bo non stopa sie przebudza.Ja juz dzisiaj mam mieszkanko wysprzatane.Ja tez lubie m jak miłosc,a klub szalonych dziewic wmówili ze 2 serii nie ma byc,bo niby było za duzo scen taki rozbieranych itp.a tez go lubiłam.Ja sobie teraz pije kawke i zjadłam batonika.

Katrinka udanego wyjazdu:)

My po spacerku i zakupach. W sklepie zaczęła mi płakać ,nie mogłam jej uspokoic, wkońcu dałam jej bułke do rączek i nastała cisza. Śmiesznie wyglądała, wrzuce póżniej foto. Była śpiąca , za chiny na dworze nie uśnie tylko sie rozgląda....Teraz obiad lecę kończyć ,bo chłopaki niedługo wracaja:)Mąż dzwonił, że mój niejadek nie chce z przedszkola wyjść bez podwieczorku.hehe cieszę się :)do wieczorka

Hej dziewczynki!

Matko co my z synkiem dziś odpierniczyliśmy to.... Mały obudził się o 4 na karmienie a później o 8 pobawiliśmy się w łóżku (bo miałam lenia) do 9:30 i patrze a Marcel chce spać no to położyłam go do łóżeczka i po chwili usnął. Ja jakoś też niedospana się czułam (bo o 24:30 oczywiście się kładłam):baffled: i mówię zdrzemnę się trochę....obudziliśmy się o 12:00 :szok::szok: efektem tego burdel w domu jak M wrócił z pracy, dobrze że on z tych normalnych i nie twerdzi że jak jestem w domu to na wszystko mam czas i musi być ugotowane i posprzątane, zresztą wczoraj się zadeklarował że dziś zrobi szare kluchy i jak narazie jeszcze czekam na obiadek ale walczy dzielnie:-D

miska i Amelka Witajcie:-) Jak jeszcze nie wiedziałam jakiej płci będzie nasze dziecko to dziewczynka też miała byc Amelka:tak:

e-kord My też mieliśmy zacząć chodzić na basen od jutra ale jutro jedziemy do rodzinki za tydzień wesele i zapisałam nas od 18.09. A nie myśleliście żeby Wasz dom wybudować jak nie w Poznaniu to chociaż gdzieś w wielkopolsce:-D dzieciaki miałyby szanse się poznać:-):-)

mysza m a daleko masz do Koziegłowów? Fajny mamy tu basenik, w Poznaniu takiego nie ma:-) tylko u nas i w Swarzędzu. Gdybyś się zdecydowała mogłybyśmy chodzic razem, zawsze raźniej.:tak:

Piszę na raty i jestem już po obiadku, pycha był. Spisał się chłopak.:-)

Witam może przyjmiecie mnie do grona marcowek :) Mam na imie Monika a moja córeczka Amelka urodziła się 6 marca i samotnie ją wychowuję. Miło by było z kimś porozmawiać. pozdrawiamy cieplutko :)
Witaj :)
sory, że tak z innej baczki totalnie, ale nie mogłam się powstrzymać, własnie przeczytałam, że niejaka Frytka zmieniła imię na Maja bo Agnieszka było pospolicie:szok:nie no ludziom to się w głowach przewraca:-D
Nooo!!!!!!!!!!!!! dzisiaj to bylo w " pytaniu na sniadanie " i ja myslalam ze oni jakies zarty sobie stroją, trzeba byc glupim zeby takie cos zrobic

My juz po spcerku, wykąpani i Sebi spi a Krystiański usypia w lozeczku. Małż poszedł grać w piłke a ja czekam na klientke na wlosy i tak apropo's wlosow to ja tez mam dylemat bo ciagle to samo, ale z drugiej strony to krotkie bym musiala ukladac bo za proste to one nie sa , wiec musze miec dlugie.

Lece sobie przyszykowac sałatke na kolacje zeby potem tylko szybko zjesc. Buziaki i miłego wieczorku.

Witam dziewczyny!
Moje dziecie strajkuje z jedzeniem:-( a mialam dzis wprowadzac jakis nowy plan karmienia:-(
Pogoda ladna wiec bylysmy na spacerku a w tym czasie babcia zrobila nam pyszne pierogi ruskie...mmnnniammm...
Witamy Miske i Amelke!!
A zapomnialam dodac, ze ja mam na imie Agnieszka i wcale nie uwazam, ze to pospolite imie!:tak:

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny!
Moje dziecie strajkuje z jedzeniem:-( a mialam dzis wprowadzac jakis nowy plan karmienia:-(
Pogoda ladna wiec bylysmy na spacerku a w tym czasie babcia zrobila nam pyszne pierogi ruskie...mmnnniammm...
Witamy Miske i Amelke!!
A zapomnialam dodac, ze ja mam na imie Agnieszka i wcale nie uwazam, ze to pospolite imie!:tak:

hehe ja też mam tak na imię i też tak nie uważam. Ale co frytka to frytka:no:

reklama
Cześć kobitki!!!!
Teraz brak czasu na cokolwiek. Ciężkie są powroty do pracy...szczególnie jak wraca sie w zupełnie inne miejsce. Ale praca nie jest taka ciężka jak się spodziewałam. Zobaczymy jak będzie dalej...oczywiście po jedym dyżurze na chemioterapii beczałam jak głupia ale trzeba zacisnąć zęby i być wsparciem dla pacjentów a nie mazać sie, :)
Dzisiaj był mój trzeci dzien w pracy i jak wyszłam do nie mogłam wytrzymać. Tak strasznie tesknie za Frankiem. Widze że te dni teraz tak uciekają...nie mam czasu juz na zabawe itd:( Dalej karmie piersią więc wychodze godzinke wcześniej :)
Dziewczyny mam nadzieje ze u was i waszych rodzinek wszystko OK. Nie nadrobie was niestety ale poczytam troszke:)

Do góry