Witam!
katrinka My w oskresie zimowym kąpiemy Marcelka co drugi dzień.
Dziś byliśmy na drugiej lekcji na basenie i mój synek w swoim żywiole, woda mu niestraszna. Miałam wręcz wrażenie że jakbym go puściła to utrzymałby się na powierzchni ale nie odważyłam się
Rano byłam w centrum onkologii bo zrobili drzwi otwarte bez skierowania a mi jakiś czas temu pojawił się włókniak na udzie, no i się powiększał i zaczął zmieniać kolor
więc poszłam na kontrolę, trochę się naczekałam ale była świetna lekarka i póki co to nic groźnego ale trzeba usunąć, 15.11 na zabieg. Zbadała mi przy okazji piersi, także jestem zadowolona z wizyty. A muszę powiedzieć że to nasze centrum onkologii w Poznaniu po generalnym remoncie naprawdę na wysokim poziomie.
Buziaki dla Alanka
Polka Brawo dla zachowania zimnej krwi. Najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło!
Marciaa Oszołomów nie brak na ulicach.
katrinka My w oskresie zimowym kąpiemy Marcelka co drugi dzień.
Dziś byliśmy na drugiej lekcji na basenie i mój synek w swoim żywiole, woda mu niestraszna. Miałam wręcz wrażenie że jakbym go puściła to utrzymałby się na powierzchni ale nie odważyłam się
Rano byłam w centrum onkologii bo zrobili drzwi otwarte bez skierowania a mi jakiś czas temu pojawił się włókniak na udzie, no i się powiększał i zaczął zmieniać kolor
więc poszłam na kontrolę, trochę się naczekałam ale była świetna lekarka i póki co to nic groźnego ale trzeba usunąć, 15.11 na zabieg. Zbadała mi przy okazji piersi, także jestem zadowolona z wizyty. A muszę powiedzieć że to nasze centrum onkologii w Poznaniu po generalnym remoncie naprawdę na wysokim poziomie. Buziaki dla Alanka
Polka Brawo dla zachowania zimnej krwi. Najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło!
Marciaa Oszołomów nie brak na ulicach.