naughty&happy
Mama Antoniego :D
Moze ktoras z was doradzi mi co do rasy,tylko musi to byc nieduzy piesek bo mamy niewielka yarde
Zdecydowanie rasy wykorzystywane w dogoterapii
Witajcie Kochane:-)Rodzi mi się w głowie dziś takie pytanie - "kiedy ja się wyśpię?"
My z moim Miłym dzisiaj dokładnie to samo pytanie rozpracowywaliśmy ... ja stawiam na moment osiągnięcia pełnoletności

dziewczyny ratunku.. co na odparzenie?
od kilku dni Pawelek ma dosyc powazne odparzenie przy odbycie
Popieram mąkę / krochmal / photo tuniki bez tła białego

Wiadomość od Madzi: mieli dziś wyjść do domu ale Bartusiowi zbiera się płyn w płucach i dostaje aspirynę, jeszcze zostają w szpitalu. przekazałam całusy do nas![]()
Maleństwo biedne ... tyle przecierpi :-
Zaliczyłam fryzjera dzisiaj - aktualnie mam fryzurę w temacie 'zapuszczamy włos'
2 miesiące po porodzie ścięłam włosy na bbardzo krótkie (taki dłuższy irokezik) - już mi się znudziło niestety i mam silne postanowienie wspomagania porostu :-) Wpadłam do 15/10/15 i wyłowiłam sweterek i bezrękawnik - niech mnie ktoś powstrzyma
... sobie odmówię ale Antoniemu ... 
Nocki zarwane ... na dobranoc kaszkę ryżową dostaje - może się nie najada Maciupek

mój Dyzio ma już 5 lat bardzo bałam się jak to będzie przy małej bo strasznie nienawidził dzieci, od razu do gryzienia startował, wogole jak na yorka jest strasznie agresywny.