Y
yra245
Gość
ostatnio kupiłam 42 i za dużeeeeeee, więc te powinny być dobre na ten czas
ale zmierzę sobie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

witajcie!!! Zaczym Was nadrobie minie trochę czasu. A ja siedze w porządkach bo od piątku rodzina na wszystkich św. przybywa. Dzieciaki śpiąwięc chwilą oddechu. Franus dostał wczoraj chodzić i mała wojna w domu bo ja anty a M.całkiem za
i chyba nie wygram. A wy jakie macie zdanie?

. Nic nie widac ale slychac , ale broni tej swojej buzi jak jakis drapieznik, palucha nawet nie moge wsadzic ,wszystko na sile i z placzem
mój Dyzio ma już 5 lat bardzo bałam się jak to będzie przy małej bo strasznie nienawidził dzieci, od razu do gryzienia startował, wogole jak na yorka jest strasznie agresywny.
mała go kopie, ciągnie za kitke a on ani ząbków nie pokaze. Tylko troszke mu się w glowie pomieszalo bo wszystko to co Oli to on by też chcial, jeździ w koszyczku pod jej wózkiem, ma swoją pieluszke tetrową
, no i mata trzeba go pilnować bo ino patrzy jak tam się władować. Myśle że jak piesek jest od małego z dziećmi to bardzo się do nich przyzwyczai, gorzej tylko czy dzieciaki takiej małej psince krzywdy by nie zrobiły
bo a to zabawką walnie a to wytarmosi 

normalnie wszystko dziś bylo na nie, dziąła na górze opuchnięte na maxa ale w razie czego musimy jej siki złapać do badania bo ostatnio 3 tyg temu sprawdzaliśmy.