reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam dziewczynki.

Ja juz wstalam poodwozilam starsze do szkoly i zabieram sie za kawke tylko chcialam podczytac co tam u was od rana.
Dzisiejsza nocka koszmarna chyba zaczne wierzyc w uroki bo tyle co sie wczoraj nasluchalam jakie moje dziecko grzeczne to potem w nocy pokazal co potrafi.Wreszcie wzielam go do lozka i troszke przespalismy sie.

Witam wszystkich!! U nas dzis nocka przespana po 7 sie obudzila ale zjadla i spalysmy do 10!! Dawno tyle nie spalam.:-)
U nas na odparzenia sprawdizl sie bepanthen.
pogoda u nas tez w miare. Jak ja wczoraj sie wkurzylam! Wszystkie ciuchy moje i mojego D smierdza wilgocia w szafkach ze wszystko musze teraz prac. Mamy taka wilgoc w pokoju z okien to cieknie. :wściekła/y: Ale tylko u nas w pokoju tak jest nigdzie indziej nie ma i dom ocieplony i okna nowe!

Moze za szczelnie zamykasz okna w pokoju.ja jak wymienilam okna w mieszkaniu tez zaczela mi sie wilgoc robic i dopiero w sklepie ktory wymienial mi okna pokazali mi jak zamykac okna zeby wilgoc sie nie zbierala.

witam!u nas nocka straszna:( Jestem niewyspana i boli mnie glowa:( Myszowata tez zadaje sobie to pytanie!!
OwIrene Twoj maly spi 5 h w dzien??? zazdroszcze!!!
Ale paskudla pogoda:( Jest tak ciemno, ze musze w domu swiecic swiatlo!!
Milego dnia!

W sumie tak a czasem i wiecej.
Wstajemy o 7 rano to on jak wracamy ze szkoly dzieci to zazwyczaj zasypia o 9 i spi okolo godziny ,potem okolo 12 zasypia na okolo 2-3 godziny,potem zazwyczaj jeszce kolo 17 spi z godzine czasem wiecej. Nieraz jeszce jak jedziemy gdzies to zdrzemnie sie czasem w aucie wiec w sumie spi tak z 5 h.Dlatego wczoraj to byl wykonczony.
No nie zawsze to dobre bo on tak spi tylko w swoim lozeczku i jak musze za duzo byc poza domem to on potem taki rozbity jak wczoraj.

A co do pieska to slyszalam ze te sa fajne przy dzieciach i mojemu synkowi tez sie podoba:
Kiba the Cavalier King Charles Spaniel | Puppies | Daily Puppy

Podoba nam sie tez ten shih tzu:
Pies, psy, rasy psw. Psy rasowe

My duzego psa nie mozemy miec bo wlasciciele mieszkania zgadzaja sie tylko na malego pieska.Inaczej nie byloby problemu bo zawsze moim marzeniem byl Huske:)

ojejjjjj, biedny Bartuś :((

Ja jutro juz jade zawozic rzeczy do mojego saloniku , poroznosze ulotki urzadze sie i od srody juz zaczynam tak na serio :P ;-)
Bylam na bilansie z Sebim, i wszystko ok, wsumie taki to bilans ze tylko mnie pytala a ja odpowiadalam, i ledwo dal sie zbadac bo tak plakal jak nie wiem co. pierwszy raz tak sie zachowal gdzies. Ale nic powaznego mu nie jest, jakas infekcja. Dala syropki i masc pulmex baby i witaminke c i dla krystianka podobnie wiec nie ma tragedii.
Wogoleeeeeeeeeeeeee:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: siedze sobie teraz i pisze do Was i dzwoni do mnie babeczka i mowi ze dzwoni z jakiejs tam firmy ( bo wyslalam do nich ostatnio CV na preprezentanta handlowego ) i pyta czy aktualna moja oferta dalej !! SZIT !! no juz nie wiec jej odmowilam. Moze bym miala lepsza prace niz paznokcie buuuu no nic trudno.

dziewczyny pomozcie.. bo nie moge sie zdecydowac.. ktora wersja ladniejsza... z bialym tlem, czy bez bialego tła...?

mb47qg.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry