Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Polusia ja kozystam z czegos takiego Od 4 gr./min. - tanie podziewczynki mam pytanie nie związane z dziećmi: czy któraś z Was albo ktoś za Waszych znajomych korzysta z telefonu przez bramkę internetową tzw telefon VIOP?
Witam wszystkich!! U nas dzis nocka przespana po 7 sie obudzila ale zjadla i spalysmy do 10!! Dawno tyle nie spalam.:-)
U nas na odparzenia sprawdizl sie bepanthen.
pogoda u nas tez w miare. Jak ja wczoraj sie wkurzylam! Wszystkie ciuchy moje i mojego D smierdza wilgocia w szafkach ze wszystko musze teraz prac. Mamy taka wilgoc w pokoju z okien to cieknie.Ale tylko u nas w pokoju tak jest nigdzie indziej nie ma i dom ocieplony i okna nowe!
witam!u nas nocka strasznaJestem niewyspana i boli mnie glowa
Myszowata tez zadaje sobie to pytanie!!
OwIrene Twoj maly spi 5 h w dzien??? zazdroszcze!!!
Ale paskudla pogodaJest tak ciemno, ze musze w domu swiecic swiatlo!!
Milego dnia!

siedze sobie teraz i pisze do Was i dzwoni do mnie babeczka i mowi ze dzwoni z jakiejs tam firmy ( bo wyslalam do nich ostatnio CV na preprezentanta handlowego ) i pyta czy aktualna moja oferta dalej !! SZIT !! no juz nie wiec jej odmowilam. Moze bym miala lepsza prace niz paznokcie buuuu no nic trudno.