reklama
już po USG. nic na szczęście nie wyszło tylko my nadal nie wiemy co z tymi wieczornymi wymiotami
mała tak krzyczała że chyba na całą przychodnię ją słychać było, płuca na pewno ma zdrowe powiedział lekarz 
kurcze to teraz już nie wiem czy taki pchacz jest ok? chcieliśmy taki zakupić Poli pod choinkę bo jak na razie to nawet do stania się nie zbiera a nie mówię już o chodzeniu
wiadomość od Madzi: dziś wychodzą z Bartusiem do domku
kurcze to teraz już nie wiem czy taki pchacz jest ok? chcieliśmy taki zakupić Poli pod choinkę bo jak na razie to nawet do stania się nie zbiera a nie mówię już o chodzeniu
wiadomość od Madzi: dziś wychodzą z Bartusiem do domku
moniSkaBe
Fanka BB :)
super, juz beda w domu. :-)
moje dziecko pobilo rekord, spalo w lozeczku 2,5 h
ostatnio ledwo 30 minut.
zaraz idziemy na poczte, na spacer i do sklepu powoli ogarniac i zabierac ciuchy...
moje dziecko pobilo rekord, spalo w lozeczku 2,5 h

ostatnio ledwo 30 minut.
zaraz idziemy na poczte, na spacer i do sklepu powoli ogarniac i zabierac ciuchy...
polusia dobrze, ze Poli nic grozneo nie dolega!
super, ze Bartus juz do domku!
ja nie mam pl tv, o jakim pudle mowa?i dlaczego pchacz niedobry?bo u mnie super sie sprawdza....
zauwazylam, ze Mlody ma since pod kolanami od tego raczkowania..:-(...tyle razy upadal, a guza sobie nie zrobil, za to siniaki sie pojawily....
super, ze Bartus juz do domku!
ja nie mam pl tv, o jakim pudle mowa?i dlaczego pchacz niedobry?bo u mnie super sie sprawdza....
zauwazylam, ze Mlody ma since pod kolanami od tego raczkowania..:-(...tyle razy upadal, a guza sobie nie zrobil, za to siniaki sie pojawily....
M
myszowata
Gość
owIrene to było zwykłe duże kartonowe pudłu, dziecko może przy nim stanąć a także ze względu na to, że jest lekkie pchnąć je do przodu jak pchacza
polusia cieszę się, że z Małą ok, że usg dobrze wyszło, no i mam nadzieję, że wymioty w końcu same ustąpiął. Fajnie, że Bartuś wychodzi do domku:-) też myślałam o takim pachczo-jeździku na gwiazdkę i pewnie kupię, nie ma co przesadzać skoro pudło jest ok, może chodziło o to, że jest stabilniejsze niż pchacz, zdresztą sama nie wiem, na pewno chodziki i soczki odpadają wg fizjoterapeuty
polusia cieszę się, że z Małą ok, że usg dobrze wyszło, no i mam nadzieję, że wymioty w końcu same ustąpiął. Fajnie, że Bartuś wychodzi do domku:-) też myślałam o takim pachczo-jeździku na gwiazdkę i pewnie kupię, nie ma co przesadzać skoro pudło jest ok, może chodziło o to, że jest stabilniejsze niż pchacz, zdresztą sama nie wiem, na pewno chodziki i soczki odpadają wg fizjoterapeuty
owIrene to było zwykłe duże kartonowe pudłu, dziecko może przy nim stanąć a także ze względu na to, że jest lekkie pchnąć je do przodu jak pchacza
dziwne z tym pudlem, bo przeciez dziecku ciezko by bylo isc i pchac, bo nie ma gdzie nogi wsadzic i musi je smiesznie rozkraczac....
M
myszowata
Gość
pokazywali tam jak taka mała dziewczynka stawała przy tym pudle, ale chyba go nie pchała, zresztą może nie zauważyłam....
Y
yra245
Gość
dziewczyny ale on nie powiedział kategorycznie NIE na pchacze, w sumie co do pchacza nie wypowiedział się w ogóle, tylko co do chodzika że jest na nie, dziewczyny nie dajmy się zwariować, ja mam pchacza w piwnicy, jak dla mnie jest to super sprawa.
M
myszowata
Gość
kategoryczne "nie" było dla chodzików i skoczków, a o pchaczach chyba faktycznie się nie wypowiadał, tylko jako alternatywę wskazał to pudło....ja tam kupię chyba tego pchaczo-jeździka
reklama
k_aralajna
Fanka BB :)
pawelek zwymiotowal dzis sniadanie, o 12 zawsze je obiadek a on zasnal za dziesiec 12 i spi do teraz, chyba glodny bedzie jak sie obudzi;-)
dobrze ze wracaja juz do domku, teraz juz tylko dobrze!
co do pchacza to my jeden odziedziczylismy i uzywac bedziemy
dobrze ze wracaja juz do domku, teraz juz tylko dobrze!
co do pchacza to my jeden odziedziczylismy i uzywac bedziemy