reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie :)
my już po spacerku , taka piękna pogoda że zaraz z rana pobiegłyśmy na zakupy :) traz zjadła mleczko i bawi się na puzzlach.
nocka fajna, spała do 7 zjadła i pospała do 8:20 , więc wspana jestem :)

yra gratulujemy kolejnego ząbka :) i cieszę się bardzo że z fasolinką wszystko dobrze. pamiętam jakie miałam stracha jak szłam na to usg genetyczne.

e-kord zdrówka dla taty

ajentka super psiak. moja na łóżko nie może bo zajęła by całe :) waży 62 kg

miłego dzionka życzę. lecę polatać na elektrycznej miotle czytaj odkurzaczu :)

reklama
Nasza nocka znowu kiepska.

Teraz się ładnie buja. Dałam mu wody z kubka normalnego i pił super:-) potem nakręce :-)
a od rana jaki rozgadany. Ciagle me- me albo ma-ma i nie nie nie mowi hehe smieszny bąbelek :)):*

piekna pogoda Niko zje jogurcik i mykamy na spacerek

Ajentka super ze interes się rozkreca!!!

hej, hej
pare dni mnie nie było i nie wiem czy nadrobię:/
wczoraj mieliśmy mała imprezkę, bo dziś mam urodzinki:) eh latka lecą:( Gabrysie zabrali dziadkowie, i zaraz po nią jedziemy:)stęskniłam się za tym bąblem:)
a propo bąbla, tyle marudzenia i nic, zęba jak nie było tak nie ma, kurcze czy on kiedyś w końcu się ukaże:/, kurcze cały czas są takie dwie plamki na dole a nie mogą się przebić uparciuchy:/
Bartuś słoneczko, witamy Cię(razem z Gabryńką) i Twoją mamunie dzielną...super że juz w domku i wszystko w jak najlepszym porządku
wszystkim nowo zaząbkowanym wielkie gratki i buziaki:***************

a my juz mamy w domk posprzątane obiadek zjedzony jak Krzysio zje deserek to sie wybierzemy na spacerek i przejde sie do piotra i pawła po zakupy jakies male, o jej zadnych zniczy nie mam jeszcze kupionych

marti wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:)

Moje słoneczko dzisiaj ładnie zjadło obiadek oczywiscie musiałam robic smieszne miny bez tego chyba juz sie nie obejdzie,wypiło mleczko i drzemkuje.A ja mam ogarniete mieszkanko i czekam na M.

reklama
Do góry