reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam :)

Co do czasu dla siebie, czasami jest go trochę więcej, Natalka potrafi ładnie się sobą zająć :) Chyba, że wkroczy braciszek i jej zabierze zabawki, ale i na niego znalazłam sposób, kupiłam mu ciastolinę, już 2 h dziecka nie ma :D:D

Miłego dnia.

reklama
witajcie dziewczyny, moje dziecie już spi pewnie gdzies do 3 rano. Mam pytanie do dzewczyn po cc, jak tam stan Waszej blizny, mnie czasami boli to miejsce, no i blizna jeszcze czerwona i w niektórych miejscach gruba i nadal wypadaja mi tabuny włosów tez tak macie?

Witam się Kochane i oznajmiam, że żyję :)
Podczytuje Was piąte przez dziesiąte.
Madziu dobrze, że już jesteście w domku. Buziaki dla Bartusia :*
yra Świetnie, że fasolinka ma się dobrze. To dziewczynka prawda? ;) Bo u mnie dziweczynka w dodatkupodobna do mamusi :)
marti wszystkiego najlepszego! Dużo pięknych chwil i samych życzliwych ludzi wkoło.

haha ramari niewiem jeszcze nic, lekarz dużo mi na usg pokazywał i w 4d włączał ale nie miałam się niczym sugerować, bo to za wcześnie, nie powiem marzy mi się dziewczynka ( Milenka) ale co ma być będzie.

długo nie pisałaś, praca napisana?

długo nie pisałaś, praca napisana?
napisana jeszcze nie, cały czas piszę, ale wszystko na dobrej drodze bo w koncu ruszyłam dupsko :)
Marcia my z dziewczynami uż nie mamy odwrotu :)
Najgorsze będą pierwsze dwa lata a potem dzieciaki będą zajmowały się same sobą. Taką mam nadzieję :)

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane,
Yra bardzo sie cieszymy, że z fasolinką wszystko super. A jaka masz odpowiedź na Milenkę, bo to bardzo ładne imię dla dziewczynki?
Marti STO LAT!
Asia kuruj się, duzo czosnku i cebuli a katar przejdzie:)
Dziękuję kochane za zyczenia dla taty. No chłopisko wystraszony na maxa. A te nowe leki tak na niego działają, że dzisiaj był dętka. No ale musi sie wziąć za siebie.
My dzisiaj bylismy z dziewczynami na basenie i Lilka po 3 tyg. przerwie w skrzydełkach pływa sama! Instruktor mówił, ze to urodzona pływaczka- znak zodiaku RYBA. Byłam z niej strasznie dumna:) A no i mała upodobała sobie wstawanie na kolana, ma tak czerwone że szok, mimo miękkich dresów czy rajstop. No ale to nic przy Franiu Polki czy Adasiu Blu:)
A i pierwsze słyszę, ze Viburcol jest na receptę:0 Parę dni temu kupowałam bez recepty.
Idę kochane wciąć kolację.

E_kord już mi lepiej. Dzięki za rady. Wczoraj zastosowałam kurację czosnkową :-D

Marti STO LAT!!!

A mnie się dzisiaj udało spokojnie posprzątać, pierwszy raz od niepamiętnych czasów moja mama zabrała Szymcia do ogrodu i ponad 1,5 h tam spędzili. Mama grabiła liście, a młody, aż trudno w to uwierzyć, ale siedział spokojnie w wózku i obserwował babcię :-D

Piękny dzień za nami! Aż chce się żyć, jak jest taka piękna pogoda i ciepło :tak:

Spokojnej nocy!

reklama
Marti wszystkiego naj naj w dniu urodzin :tak:

Moje dziecię dzisiaj padło wyjątkowo szybko i póki co bez płaczu, zobaczymy jak będzie nocka :tak: , dzisiaj nawet ładnie zjadła, szczególnie zupke raz zjadła 200 a drugi raz 240 i jeszcze dziobka otwierała :tak: . No ale teraz odkąd sama gotuje jej zupki to słoiczki odpadają :tak:
Miłej i spokojnej nocki dziewczynki.

Do góry