madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Witam sie
U nas nocka nie bardzo Bartus w nocy sie przebudził z płaczem nic nie pomagało mój M go nosił ja tez,ale wkoncu sie udało połozyłam do łózeczka dostał mleko i spał do 6 wtedy znowu mleko i do 8 spalismy.Kiedy te noce sie skonczą tak ładnie mi spał.Wczoraj sobie wypiłam 3 piwka ale fajnie było Bartus z nami tez imprzował dostał swoja flache
Bartus juz po drzemce 20 min ja po sniadanku a M jeszcze na cmentarzu z tesciówką wiązanki byli zawiezsc,bo jutro duzo ludzi bedzie i lepiej dzisiaj.Pogoda piekna niewiem czy moge na spacerek,kurcze lekarz nic nie mówił a zal siedziec w domku.
Dobrego dnia
U nas nocka nie bardzo Bartus w nocy sie przebudził z płaczem nic nie pomagało mój M go nosił ja tez,ale wkoncu sie udało połozyłam do łózeczka dostał mleko i spał do 6 wtedy znowu mleko i do 8 spalismy.Kiedy te noce sie skonczą tak ładnie mi spał.Wczoraj sobie wypiłam 3 piwka ale fajnie było Bartus z nami tez imprzował dostał swoja flache
Dobrego dnia

Nidgy wczesniej mi sie to nie przytrafilo, akurat wtedy jak mi sie dni plodne zaczely
Robilam test, ale negatywny. Boje sie, nie wiem co to moglo byc.