reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
n&h i nesiaa-wszystkiego słodkiego i najlepszego
My dziś same urzędujemy, tzw dzień matki z córką:) M w pracy, jutro wraca:/
wiecie co jakoś piersi mi urosły myślałam że to mi się tylko zdaje, ale i M zauważył i kolezanki, eh niewiem czemu w ciązy nie jestem, włąśnie skończył mi się okres, zawsze troche były nabrzmiałe w czasie miesiączki, ale to tylko zauważalne bylo dla mnie, a teraz nie tylko ja to widzę;/ no ale jakoś się tym za bardzo nie przejmuję:)hehe

marti ty sie ciesz, bo mi sie ciągle kurczą ;-) juz staniki A noszę, mniejszych chyba nie ma hehe ;-)

Tabasia, my po lekarzach dużo (odpukać!!) nie chodzimy. no ale jednak przydatne jest szczególnie z małym dzieckiem.

kurcze, cukierki się kończą ;-) a jeszcze pewnie dzieci będą przychodzić. no nic, będę wydzielać po jednym ;-)

kupiliśmy dziś buty dla mnie i kapcie dla Olci. awansowałyśmy na rozmiar 2 ;-)

Dziekuje wszystkim za zyczenia! Oj jak ten czas leci jeszcze roczek i 30 stuknie.
My zmierzamy sie dzis ze zmiana czasu i Ola buszuje na puzzlach, jeszcze z godzinke musimy wytrzymac. Juz marudzila ze zmecznia ale jakos jej przeszlo:) A jak tam u Was ze mniana czasu?
Marti oj fajnie masz:) Moje wracaja niestety do rozmiaru z przed ciazy:(

oj z tą zmianą czasu to dziś u nas ciężko przestawić małą. dopiero 19 a ona już zmęczona jeszcze 30 min musimy przetrwać.

my dziś w Ikea byliśmy, zakupiliśmy łóżko do nas do sypialni bo to stare nam się już rozwala. kupiliśmy kupiliśmy taką fajną skrzynię do Julki do pokoju, będzie miała na swoje płyty z bajkami.

jutro z rana na cmentarz jedzie M z teściami a my dopiero po południu, mała się wyśpi, zje i będziemy mogli jechać.

Dziękuję Ladies za życzenia :D Chyba się sprawdzają ... bardzo miły dzień miałam :)

Dostałam herbatkę 'Marcinkową' miam ... bardzo Bożonarodzeniowo smakuje :) W knajpce spokojnie i kameralnie.

Nesiaa happy birthday to you too ;D

Zmykam robić kaszkę dla Antoniego - dzisiaj kupiłam parę słoiczków (prawie 30zł zapłaciłam !) ... postanowiłam wyjść z gerberków ... w tej cenie mam 10 kilo owoców !

reklama
u nas zmiana czasu tez bleeee...
mlody juz zasypia, a jeszcze moglby z pol godzinki-godzinke pohasac....

A moje piersi nadal spore, duzo juz zmalaly, bo pokarmu mniej, ale jednak ciezko mi kupic biustonosz-wczoraj bylam w sklepie i tylko 3 rodzaje z moim rozmiarem dostalam!!!!O takich fajniejszych mowie, bo babcinych bym nie kupila ;-)

Do góry