reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

jezu co za jędze są na tej poczcie. wkurzyłam się poszłam po paczkę, awizo w skrzynce, a one nie mogą jej znaleźć i mam o 17 znowu przyjść, a listonoszka wyraźnie mi powiedziała - zostawię im aby pani nie musiała stać w kolejce. co za leniwe baby.

reklama
Witam!
PAskudny dzionek dzis, ale bylysmy na malym spacerku na ktorym Ola zasnela. Potem pospala w domu we wozku przy otwartym oknie.

Chcac nie chcac w nocy do Oli musze wstawac ja bo nikogo innego nie ma w poblizu. Ale jak jest M to wstajemy razem bo ja i tak wszystko slysze i sie budze.
Na Ole nie dziala woda w nocy. Jak tylko poczuje, ze to nie mleko od razu plucie. Zreszta ona wogole jakos malo pije nawet w dzien. Ciekawe co moja pediatra powie na jedzenie w nocy i co na doradzi na oduczenie :)
Redanek 100 lat!!! Buziaki!

kobity ale mam złości. kupiłam na allegro małej taką kulę KULA PEŁZAK FISHER PRICE DO RACZKOWANIA !!!NOWA (1296927063) - Aukcje internetowe Allegro tylko używaną i wiecie co ona się nie toczy a baba wciska mi kit że ona się ma nie toczyć. chyba mnie trafi ze złości
do tego mała jest tak niedobra dziś że chyba ją w kosmos wystrzelę. nic tylko jęczy i krzyczy, nic się jej nie podoba. wariuję. trzeba mnie do wariatkowa odwieźć

polusia co za dup........ kiedyś kupiłam taki bączek, w nazwie aukcji fisher price, podobało nam się bardzo, okazał się jakiejś firmy krzak, itp. zrobiłam taką aferę, że zwrócili koszty , aukcji, przesyłki itp. postrasz negatywem i rozpoczęciem sporu na allegro.

Dziewczyny czy Wasze dzieciaki stawiaja plasko stopki? Moja Ola najczesciej stoi na palcach i nie wiem czy do dobrze czy zle. Powinna juz stac na calej stopie?

Polusiu kurcze a w opisie aukcji co pisało?Nie było słowa o uszkodzeniu bo pewnie byś nie kupiła.Zgłoś spór i niech allegro pomoże rozstrzygnąć.
JA z tym pchaczem uzywanym też sie bałam,żeby nie było na to ,ze to w transporcie coś sie uszkodziło .Na szczeście wszystko ok.

reklama
Do góry