reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam się!!! może w końcu będę miała czas na udzielanie się na bb :) Wiktor ma dziś wolne bo Pani chora i prądu nie ma w szkole :) więc Frankiem się zajmie!!! No znaczy mi pomoże. Dzieci dopiero wstały, zjemy śniadanie i pędze do przedszkola a do chłopców przyjdzie teść. Franio spał od 20.00do 4.30, dałam mu mleko i spał do 8.00 więc jak dla mnie noc super. Ale dałam mu manne (niby ona na śniadanko) 3owoce z bobo vity na noc i zjadł 210. Zaraz zrobię mu chlebka z masłem, mówię Wam uwielbia go!!! Do później!!!. Miłego dnia. Ale u nas leje i wieje :( makabra!!!

reklama
Frotka buziaczki dla Milenki :*

hej..

dziewczyny no i sie udalo mozna powiedziec z tym odstawieniem jednego karmienia w nocy.
Pawelek jadl o 19,30, ale usnal dopiero o 21, dopoilam go woda, pozniej obudzil sie o 1 w nocy, zjadl, obudzil sie o 2,30 ululala, potem po 4, dalam pic i juz definitywnie o 6,30.
Zjedlismy o 7 sniadanie.

Dzisiaj mialam isc na poczte paczki puscic.. ale chyba wysle wieczorem meza, zeby pojechal na poczte.
Wieje tak ze malo mi okna nie wyrwie..

milego dnia dziewczyny :-)

witam:-)
a my w ogole dzis nie jedlismy w nocy, pil herbatke o 3 i potem spal do 7 i nawet jakis specjalnie glodny nie byl...:-)

jeszcze zeby sie nie budzil ha ha :p

ale dobrze jest

u nas tez wieje, ale temp pawelek nie ma wiec maly spacer zaliczymy:tak: na katar dobrze wyjsc

milego dnia:tak:

Witajcie!
Alez u nas brzydko za oknem....bbuuuuuuu....wyglada jakby byl juz wieczor.

Milenka i Szymon wielkie buziaki dla Was!!!

marti moja mama mi powiedziala, ze moja siostra tez miala uczulenie na kurz jak miala pare miesiecy, ale potem jej przeszlo...

A ja kupilam sobie w koncu wczoraj plaszcz, tylko glupia ekspedientka nie wyjela mi tego cholernego magnesu!!!!!!
I musze wracac do tego sklepu dzisiaj, a mi sie tak nie chce.....ech

Milego Dzionka!

Witam!

100 lat dla Milenki!!!!
Maborka
dla twojego bąbla tez moc zyczen!!!!!
Dziewczyny czy Wasze dzieciaki maja jakies pieprzyki? Ja ostatnio zauwazylam u Oli.

reklama
Do góry