reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam!!
a u mnie noc ok, ale od 2 bo do 2 bylo wstawanie co chwilke, za to od 2 spal do 7, chorobsko minelo ale dla pewnosci ide dzis do przychodni sprawdzic co i jak, nie wiem ile ten antybiotyk mam podawac...

monia
wspolczuje!!

owrlene
zdrowka dla wszystkich!!

milego dzionka!

reklama
dzień dobry :)
a mnie zasypało :( rano musiałam odkopać samochód a M odśnieżył podjazd - masakra, a tu sypie i nie zamierza przestać, kurcze będę pewnie jeszcze raz heblowała podjazd-niecierpię tego.
nocka ok- mała spała do 6:05 potem wzięłam ją do łóżka ale tylko poprzytulała się trochę i usnęła na 10 min. teraz szaleje po domu:)

Monia współczuję :(

frotka jak ta pierniczki i ciasto?

Marciaa moja Polka też się ślizgała po płytkach i parkiecie ale potem opanowała i teraz zasuwa z prędkością światła :)

miłego dzionka życzę :)

Witanko:)Mój maluch ziewa ,trzeba dospać:)
Polusiu ciasto też na piernikowe choinki :)
Mam fajne przepisy na pasztet na wigilię i nie tylko i na wędlinki domowe jak chcecie,to wkleję póżniej.
Miłego dnia kochane:)

Hej hej:-)No i mamy nawrót zimy - sypie na maxa!!! Nie wiem czemu ale mam dziś tragiczny humor - wszystko mnie wnerwia wrr...No nic trzeba jakoś przetrwać ten dzień:sorry:Nocka średniawa tzn bez licznych pobudek, ale wstaliśmy o 5.55:dry:
ajentka buziak dla Marcelka!
Miłego dnia Wam życzę i sobie też!:-):-p

Witajcie!

myszowata ajentka buziaki dla synkow!!!

owlrene zdrowka!!!

Monia nie zazdroszcze...

oj chyba kolejne zeby ida u nas, ale nie widzialam, bo to trojki!!!:szok: az niemozliwe, jedne z gory, drugie z dolu, pewnie troche to potrwa.....bezsenncyh nocek ciag dalszy...

Milego Dzionka!

reklama
Witam sie!
Dziekuje dziewczyny! Fajnie, ze moge Was znow poczytac.
Olenka dzis jest bardzo nieznosna, chyba czuje, ze jest u siebie w domu i wydaje jej sie, ze moze wszytsko. Poza tym raczkuje, wspina sie na wszystkim, wiec lacze sie w bolu z Wami dzieczyny:)
Milego dnia wszytskim!

Myszowata, Ajentka buziaki dla Waszych chlopcow!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry