reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam poswiatecznie dziewczeta:-)

pablo usnal wiec moge troche podczytac...

yra i neska trzymam kciukasy za wizyte:tak:

redankowi i bartusiowi zdrowka:tak:

u nas juz definitywnie pawelek spi raz dziennie:tak:ale za to wieczorem z glowy meczace usypianie bo sam pada ok 19:tak:
mrozno wiec jeszcze nie bylismy na dworze, tzn ja bylam autem;-) a i tak mi dupke odmrozilo, jak sie podniesie temp to moze po obiadku wyjdziemy...

milego dzionka!!

reklama
a my dzisiaj dalismy mleko bebilon i bebiko pół na pół,chcemy juz zmienic mleko zobaczymy reakcje.Bartus jeszcze drzemkuje,,ale wczoraj wieczorem usnoł o 19 potem sie zbudził o 6 na mleko i do 8 spalismy,az sama sie dziwiłam ze tak ładnie spał.

hej :-)

a ja wlasnie wrocilam z zakupow, bylam obkupic sie w nabial do mojej nowo zaczetej diety.
Maz powiedzial mi ze w aptece niedaleko jest waga, wrzuca sie 1 zł i mierzy i wazy, dobrze, bo juz mialam w glowie zeby wage zakupic.
No.. i sie lekko zalamalam... bo w ciuchach i butach mam 174 cm i waze...wstyd... nie wiem skad to sie wzielo ... 76 !!!! powiedzmy ze kilo odjac na ciuchy i buty i 3 cm obcas no to mam 171 cm i 75.

ciezarne pochwalcie sie po wizycie !

zycze zdrowka chorowitkom...

monia na pewno sporo dodało przez te ciuchy nie przejmuj sie zbytnio :)

yra i neska powodzenia na wizytach u lekarzy :) oby wszystko było ok

ionka jak tam sytuacja u Was wszystko opanowane?

U nas znowu przeziebienie opanowało cala rodzinke. Ja zalatwilam sie na cmentarzu :(
Ogolnie Franko przezucil sie na jedna drzemke w ciagu dnia i to 4 godzinna :)
ALe mamy teraz spokoj, krzeselko uczydelko jest takim zajeciem dla Franka, że jak go klade spac i chce mu je schowac to placze, dzis zasnal tylko pod warunkiem ze ono stalo i trzymal sie go przez szczebelki :) tak sie ciesze :) bo wiele slow krytyki slyszalam ze str.wiadomej osoby na jego temat ( cena, firma itp itd nie takie ) :(

Teraz siedze sobie i odpoczywam. Dzieciaki zajete prezentami :-)

ciekawe jak tam nasze fasolki ;) ?

Alan własnie spi wiec ja mam znowu chwile na internet ;) normalnie az glupieje- tyle czasu moge poswiecic ;) a w drugim tyg stycznia mamy feriee wiec znowu z Wami dłuzej posiedze ;)))

my jeszcze u tesciow ale jutro wracamy ;)
Tutaj otworzyli nowe Tesco i pojechalismy obejrzec co tam ciekawego i od razu musialam wydac kase ;). Kupilismy sobie masyzne do pieczenia chleba- 80 zł jakos tanio i malemu tablice do pisania taka co sie sciera suwaczkiem i laptopa(dosc tani) - wyglada prawie identycznie jak nasz wiec mam nadzieje ze oszukamy go troche , a on by mogl caly dzien sie naszym bawic ;) Ale dostanie wszystko na roczek, oczywiscie znajac mnie to po drodze dokupie jeszcze kilka rzeczy ;)
A maszyne wlasnie sprawdzamy- na razie zwykly chleb, pierwszy raz takie "cudo" robimy i jestesmy ciemni ale mam nadzieje ze sie uda ;) Najgorsze jest ze ja bym nakupila duzo -tylko gdzie to trzymac ;))))

Monia to napewno buty tyle waza , glowa do gory ;)

Dzięki dziewczyny za kciuki :-)

Ja się więc chwale: z dzidzią ok,taka duża że nawet lekarz się zdziwił ale z pomiarów wychodzi idealnie 14 więc wszystko ok.
Zresztą obydwaj moi chłopcy byli wielgachni przy urodzeniu więc ten się wybić nie może , no i właśnie znam płeć:szok::szok::szok::szok: będe miała trzeciego syna :szok::szok:

Ło matko i córko trzymajcie mnie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:Zwariuje:rolleyes2:

reklama
Do góry