reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
dzień dobry dziewczynki :)
ale beznadziejna nocka: najpierw nie mogłam usnąć i się przewalałam po łóżku chyba do 2 w nocy, potem o 4 Pola zaczęła jęczeć więc pobudka i znowu nie mogłam usnąć do 6. jak już usnęłam to pobudka na mleko i była już 7:30. ale małż się zajął dzieckiem wiec pogniłam sobie w łóżku do 9:15 :)
ale miałam ubaw z wczorajszej akcji bojowej :)
a dziś jest cudowny dzień bo moja przyszła szwagierka wyjeżdża juuuuupppppppppppiiiiiiii

frotka jak Milenka dzisiaj się czuję? zdrówka *)

cc Wam też życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)

idę na śniadanko :) do później

ramari Radek bardzo ładnie :)

Witam!
Piekny dzien u nas, spacerek obowiazkowo:) U nas dzis zmiana drzemek i posilkow. Zobaczymy jak nam pojdzie. Ola od tygodnia budzi sie w nocy na kupke, i zaczyna mnie to denerwowac:( Wczesniej robila 2 rano i wieczorem, a teraz rano i w nocy. Masakra!!! Mam nadzieje, ze jej sie przestawi znow.

Ramari Radoslaw to piekne imie:) Dobry wybor.

Milego dnia!

witajcie
u nas nocka super no...do 24 sie wiercił ale do rana spał w łozeczku juz 3 nocka tak :) bałam sie ze to zabieranie ostatnio w polowie nocy zle wplynie na małego ale nie :)

witajcie moje drogie:)nocka w miarę udana.Polusiu dzieki za troske , Milence już lepiej, kaszle ale zmierza ku dobremu.Widać ,że antybiotyk pomaga, bo on ma przedłuzone działanie.Cieszę się bo naprawdę żle wygląda.
Heronek współczuje Ci kochana przeżyz i stresów.Praca, Redanek w żłobku i jeszcze jego wczesne pobudki.Pamietam pierwsze dni Miłoszka w przedszkolu, po roku,po zmianie grupy dowiedziałam sie jak bardzo przezywał , siedział w kącie i płakał zamknięty w sobie...a juz miał 3 latka.
Karalajna wszystkiego najwspanialszego dla Ciebie z okazji urodzinek:)
Ramari ładne imię dla syneczka i pasuje do Przemusia:)Zdarzają się niespodzianki i może urodzić się córcia:)Ważne aby zdrowiutkie maleństwo:)
Nesiaa napewno się Olusi przestawi wypróżnianie, pytanie kiedy?:)Milenka zawsze po pierwszej drzemce kupkuje:)

a wiecie co co do imion to ja nie mam typow jest wiele imion ktore mi sie podobają, ale jak mam wybrac dla dziecka to chcialabym zeby ono się wiązało z jakąś historią, np Krzysio wziął się stąd że ja w ciąży duzo samochodem jezdzilam i samochod razem kupilismy, a krzysztof to patron kierwocow no i przy okazji ladne imie :)
oczywiscie mam jeszcze skojarzenia imienia z ludzmi, ogolnie to wszystkich krzyskow jakich znam to fajni, ale są imiona ktore są ładne ale osobniki z tym imieniem jakich w swoim zyciu poznalam cechowali sie pewnymi osobliwościami, np wszsystkie wojtki jakich do tej pory poznalam sa dosc flegamtyczni i powolni, wiem ze nie ma na to reguly i to moje fanaberie pewno, bo ostatnio z siostra jak rozmawialam na ten temat to twierdzi ze ona nie ma takch wrazen jak ja

a moj bidulek sie męczy katar sie leje ząbki wychodzą juz je prawie widac ale jeszcze mala blonka dziąselka sie zostala

Ostatnia edycja:
Też mam skojarzenia imion do konkretnych ludzi.Teraz podobaja mi sie inne imiona niz jak byłam w ciąży z Milenką.Dla chłopca nie moglismy sie zdecydowac wogóle ,dla dziewczynki było prawie pewne.Płci nie znałam do końca.
W ciąży z synkiem do drugiego miesiaca byłam w Londynie.Kumpel u którego mieszkałam, miał synka Miłoszka , blondynek z loczkami i o niesamowitym spojrzeniu:)Nie było innej opcji.

witajcie :-)

widzę, że Milenka lepiej :-) tak trzymać!

polusia, to sobie poleniuchowałaś! ;-)

u nas ok, Ol uważa, że umie chodzić sama, a przynajmniej stać i tak co chwila latam do niej.

reklama
Zobacz załącznik 315173 sto lat karalajna :-) samych cudowności dla Ciebie w tym szczególnym dla Ciebie dniu !!!

U nas nocka dość przystępna ... rano Nini wstał z tatinkiem przed 7 - a o 9 zasnął sam w łóżeczku ... i do tej pory śpi. Jednak nauka samodzielnego zasypiania sprawia cuda - a dopiero 2 tygodnie temu podjęłam męską decyzje ;-)

polusia fakt wczoraj był fun hehe szczególnie jak Czarna stwierdziła, że ja jestem maj 2011 :-D

Spadam na cappuccino :)

Do góry