reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzięki :-D

Termin mam na 30.10 :-)

Heh - właśnie ugotowałam jajka na twardo. przypomniałam sobie o nich jak już jedno wyskoczyło ;-)
Zatem niech Malenstwo rosnie zdrowo :-) Dla mnie ciaza byla najpiekniejszym i najcudowniejszym okresem w zyciu. I pomyslec, ze gdyby nie zmiana pracy za 2 miesiace znowu bym nosila pod sercem nowe zycie... echhhhh.... ale co sie odwlecze, to nie uciecze ;-)

To teraz druga corcia by sie przydala dla rownowagi ;-):-D

reklama
Hehe! Dzięki dziewczyny.
Nesiaa - nie żebym nie chciałą ale mam nadzieję że i to dziecko wyjdzie trochę przed terminem. Bardzo chciałabym do 24go urodzić. Jakoś te ostatnie tygodnie cieżkie i niecierpliwe i chyba po ścianach bym chodziła ze zdenerwowania... A moja ferajna wyszła ok tygodnia przed terminem więc... ;-)
No i zupełnie nie mam przeczuć i preferencji płciowych. Ot tylko ciekawa jestem. :-)

Byliśmy na spacerku i wywiało nas jak nie wiem ale zaopatrzyliśmy trochę lodówkę i obiad już zjedzony. Dominika właśnie rozmazuje resztki marchewki z groszkiem po swoim stoliku ;-)

Tabasia - niebawem i Ty się doczekasz, jeśli tylko chcesz :tak:

Ja teraz to się boję że trochę za szybko, w końcu to kolejna ciąża w krótkim czasie i martwię się czy mój organizm da radę, szczególnie na końcówce, żeby czegoś dziecku nie zabrakło...

oj a my pojechalismy do lekarza, i dostalismy antybiotyk, ale ciesze sie i mam nadzieje ze pomoze bo juz tak sie meczy bidulek dlugo i my z nim:-(
a dzis juz bylo 39:baffled:

pawelek ze slomki pic uwielbia ;-)

asia bedzie dobrze!!:tak:

Witam wieczorową porą:-)

Dziś cały dzień mała nie spała i usnęła przy wieczornej butli. Niech śpi dziecię moje.

K_aralajna zdrówka dla małego. Teraz to już na pewno szybko minie.
Asia już niebawem będziesz tuliła maleństwo. Wiecie jak mi się tęskni za brzuszkiem, no i troszkę mi szkoda,że nie rodziłam naturalnie a przez cc.

Kinga ma kubek ze słomką z Canpola i jakoś sobie radzi. Ale muszę jej przypominać o piciu bo jakoś nie bardzo sama sięga.

Uśmiejecie się: ja to dopiero teraz się boję porodu. Znaczy nie tyle się boję co w ogóle nie chcę rodzić :-D
Wcześniej to jakoś mi lżej przychodziło myślenie o zakończeniu ciąży a teraz :szok:
Fakt że same bóle z Dominiką miałam naostrzejsze i choć najłatwiej było ją urodzić i nie miałam szwów itd. to najgorzej wspominam I fazę z nią ze wszystkich moich 3 porodów...

My mieliśmy dzisiaj troje dzieci, bo odwiedził nas kolega z córką, która jest dokładnie pomiędzy moimi chłopakami. Fajne takie przedszkole, ale na codzień bym chyba nie wydoliła ;)

Mnie ostatnio wzięło na pieczenie. Wczoraj był sernik cytrynowy, a dzisiaj robię taki sam, tylko w wersji pomarańczowej, bo ser został :) Kurczak, późno już...

witajcie!

wspolczuje tych wiatrow u Was, ale u nas byl huragan w zeszlym tygodniu...Dzisiaj bylo przecudownie, prawie caly dzien na dworku, troche twarz opalona, juz blada w koncu nie jestem...

Mlody taki kochany, tylko dzieci zaczepial na placu zabaw, zeby sie nie bawic z doroslymi tylko :)

Asia na pewno koniec szybko przyjdzie, ja urodzilam tydzien po terminie, i normalnie myslalam, ze oszaleje, a coreczka pewnie czeka na piekniejsza pogode :tak:

k_aralajna madzia zdrowka dla chlopakow!

reklama
Witam.
Ja dziś na bardzo wolnych obrotach. Ale zrobiłam wszystko co chciałam. U lekarza byłam leki pomogły na głowę ale moja wątroba wysiada od leków ostatnio :(

Franio dziś świruje i nadal nie śpi.
Oliwia padła:) Wiktor patrzy na Bitwę na dwójce. M.zrobił auto więc ma lepszy humor.
Ja co do dzieci to teraz jestem pewna że trójka to finito i nie czuje już nawet żebym chciała czwarte. A przed Frankiem bardzo chciałam mieć trzecie. Zwłaszcza jak poroniłam.

Zdrowka dzieciaczkom.

Do góry