reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

:) Marcelek jak stanie na nogi to go nie dogonisz Ajentka :)
Madzia żebys wiedziała :) mój to istne piramidy tworzy żeby jak najwyżej się dostać... Więc teraz do wc Franus chodzi ze mną :)

e kord piękny projekt !!!

Oj Frano walczył dziś ze snem :) zjadł omlet z dwóch jajek o 18.45 a potem 250ml manny i chyba był zbytnio najedzony :( ale w końcu zasnął.

Mnie bierze alergia, powieki już spuchniete, katar i kichanie :(

reklama
My tez od godziny na nogach. Nikos wczoraj padł o 19...cały dzien na dworze byliśmy i biegał. Super :) tylko znowu mi kolacji nie zjadł, spróbowałam dać kaszkę w butli ale za chiny ludowe nie zje...za to jak ozbaczył michę przed chwilą to az kwiczał i w 5 minut wszamał :))
Ja trochę zmęczona bo z Ł. i moja przyjaciołka poszaleliśmy na mieście :) fajnie tak wyjść...:))
dzis ma być super pogoda :)

Nikos od rana udaje potwora. Jak mowie jak robi potwor to mowi ŁAAAA albo BAAAA i robi ti ti ti ;-)

milego dzionka

Kurcze a pawelek po domu biega jak oszalały a na dworze stoi i patrzy na wszystko. Jak już zdecyduje się pójść to zazwyczaj w innym kierunku niż ja. I tak go ganiam. Wczoraj upodobał sobie krawężnik i schodzi i wchodził na niego z 10 minut.

karalajna co do mówienia u nas wciąż tylko: mama, tata, baba, ne, da, czasem mam wrażenie jakby próbował coś po mnie nieudolnie powtórzyć, ale chyba to tylko moja wyobraźnia;-)
marciaa zazdroszczę wyjścia:tak:
polka mam nadzieję, że z nastrojem już lepiej?

Witam się i ja! My pobudka o 6.07:dry:Jakoś mi to było nie w smak dziś - tak mi się potwornie nie chciało wstawać...eh...Pocieszył mnie fakt, że córcia sąsiadów wstała max 10min po Franiu - najpierw słyszałam jej płacz potem śmiech:tak:Czyli nie tylko moje dziecko wstaje z kurami...O dziwo Franio bez większego ból zjadł kaszkę i wypił herbę - ostatnimi czasy nawet picie mu nie podchodziło:sorry2:Teraz już drzemka, a ja kawka i bb.M w szkole. Mam dziś w planie porządki - oby Młody pozwolił!Jutro roczek u chrześnicy:tak:Pewnie pójdziemy bo katar znacznie mniejszy. Coś tam jeszcze charczy w nosku, ale nic się nie leje. A i muszę tu pochwalić mojego synka bo próbuje dmuchać nosek w chusteczkę:tak:Najpierw naśladował mamusię, a teraz nawet i bez patrzenia na mnie próbuje:tak:
Miłego dnia Dziewczęta:-)

witam wczesną porą :-)
wszyscy u mnie jeszcze śpią, a ja zaraz suszę włosy, ubieram się i lecę.
co do Olci mówienia, to: mama, tata, baba, ne, kuku (najbardziej odjazdowe, hehe), muuu (krowa), beee (owca), au! (pies), auuu (kot), udaje też rybkę (cmoka bezgłośnie).
no i nasz największy hit: ja śpiewam "My jesteśmy krasnoludki", a Ol pokazuje, że "pod grzybkami", "jemy muszki", "a na głowach krasne czapki" i na "hopsasa" klaszcze, bo jeszcze nie umie skakać :-D
to się nachwaliłam ;-)

Dziewczyny Asia przed chwilką napisała :-)

Urodziłam dziś o 4, sn, bez nacięcia, 3130g, 56cm. Wszystko ok. Poród dużo lżejszy niż pierwszy. Pozdrawiam wszystkie Dziewczyny :-)

Serdecznie gratuluje i witam nowe babyboomowe dzieciątko na świecie!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry:)

Mąż rano zajął sie Małym, wiec ja dopiero przed 8 wstałam. Filip od jakiegoś czasu jak zasypia, albo w czasie snu, przekręca sie w poprzek łózeczka a później płacze przez sen bo sie nie moze wyprostować, musze biec i Go ratować :)
Dziaiaj chyba robimy kolejne podejscie przymiarki do fotelika, bo mimo,że nie waży jeszcze 10 kg, to ewidentnie nie chce juz jeździc w tym nosidełku.

ionka wow Twoja córa to już prawie poliglotka :D
mój mówi mama, tata, baba, be, bam, ale raczej tylko wtedy jak ma ochote, jak mówie zeby powiedział mama to moge czekać w nieskonczonośc bo nie powtórzy

asiu serdeczne GRATULACJE !!! super że gładko poszło, wracajcie szybko do domku !!:)

aż mnie ciarki przeszły, jak przeczytałam super :):)

Ostatnia edycja:
Do góry