reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

heronek to u Ciebie nawet gorzej niż u nas, bo wysuszyć kanapę to nie taka prosta sprawa
polusia no na to wygląda, że nas olewa hehe
madzia miesiac do troche czasu, ale dobrze że technika poszła na przód i można rozmawiać i widzieć sie na odległość :)
blu szacunek, bo ja dzisiaj wyszłam na chwile na pole i było mi mega zimno wiec szybko wracałam :/:/ a Ty jeszcze do tego jechałaś rowerem :D

Dobranoc :)

reklama
Witam!
Nocka fajna, więc wyspana jestem. Ola bawi się grzecznie w łóżeczku...szok!!!:) Strasznie zimno więc zapaliłam w co. Miałam nadzieję, że sezon grzewczy już zakończony:(
Polka jak Franiu?? Mam nadzieję, że dziś lepiej.
Miłego dnia!

Hej dziewczyny. U nas kolejna nocka super. Dzisiaj wstawałam tylko 2 razy, o 2 i o 4 i o 5 dziecko chciało wstać, ale wzięłam go do nas i pospaliśmy prawie do 8. Oby tak dalej. Polka jak franio?

Witam!!!
polka-mega buziak dla chorowitka:****bidulek, oby przeszło jak najprędzej...
moniśka-super że nocka okey,oby tak dlaej, trzymam &&&

My mamy wolne z gabi, ale M do roboty polazł ,jutro zresztą też idzie:/
Nocki u nas są okey, jak była ładna pogoda, to do 19.30 byłyśmy na dworze, ale np wczoraj poszła spać o 19 i wstała o 6 rano bez rzadnej pobudki w nocy, teraz zasnęła, ciekawe do której pośpi,oby się wyspała bo w gości idziemy do gabi rówieśniczki:)
miłego poniedziałku życzymy:)

Moje dziecko karmi łyżeczką dwie lalki, którymi się nigdy nie bawiła. haha robi się z niej mała mamuśka:)

a my dopiero wstaliśmy, znaczy się ja i M, jaś jeszcze dosypia, a franuś wiadomo śpi :) normalnie jestem wyspana.
Yra jak piszesz "Franuś wiadomo śpi" To przypominam sobie moją Oleńkę jak była w jego wieku:p Tzn. była całkowitym przeciwieństwem noworodków. Każdy mi mówił "takie dziecko to tylko je, śpi i kupki robi" a moja Ola chciała udowodnić, że nie jest statystycznym noworodkiem hihi i wolała oglądać świat i nie dać mamie wypocząć. Dobrze, że Franuś rozumie, że mamie czas się też należy:)
Monia trzymam kciuki za kolejne nocki. Oby były jeszcze lepsze!!! Ja zauważyłam, że moja Ola co drugą noc śpi ładnie. haha

Witajcie!

Monia super, ze u was nocki lepiej!

kalisa praktyka czyni mistrza ;)

polka mam nadzieje Franio lepiej dzis...

U nas cieplo nawet bardzo, ale wiatr bardzo nieprzyjemny, przeszywajaco zimny :( a ionka pewnie grzeje sie na goracym piasku :)))) O nocce nie wspomne, bo juz nie mam sil, czekam tylko na Mlodego 16 urodziny i jego wyprowadzke...hehehehhehe

polka jak Franio?

monia super :)

nesia mała mamusia rośnie z Oli :)

witajcie :)
nocka fatalna - mała jęczała okropnie a rano wstała z temperaturą - mam nadzieję że to tylko zęby a nie jakieś choróbsko.
ionka pewnie wypoczywa - ale jej dobrze :)
idę jakiś obiadek przygotować - dziś leczo więc jak któraś się pisze to zapraszam :)
miłego dzionka :)

reklama
Do góry