reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

heronek łączę się w bólu z tymi nockami :( pocieszę Cię że będzie lepiej :)

marela możemy podać sobie rękę - moja też dziś daje tak strasznie popalić że chyba w kosmos ją wyślę :) ale ja wiem że u nas zęby

myszowata brawo dla Frania za apetyt - oby tak dalej :)

kalisa mówiąc krótko Wasze dziecko Was olewa :):)

a my po parapetówie - fajnie było - zjadłam,napiłam się super domowego winka. poplotkowałam :) dziewczynki się pobawiły tylko mała strasznie marudziła :( ale to przez te nieszczęsne zęby
a i widziałam super zabawkę u koleżanki - nazywa się to piankolina - wygląda jak pianka ale można robić fajne rzeczy jak w ciastolinie ale dla młodszy ch dzieciaków. ponoć jest bezpieczne , dla alergików i nawet jak dziecko zje całe opakowanie to nie zaszkodzi .
mała się tym super bawiła - jak w piasku :)
lecę na kolacyjkę :) miłego wieczorku :)

reklama
no i ja się witam
Madzia tulę Cię mocno:) Ty kochana to już tyle przeszłaś, że wiem jak ważne są dla Ciebie wspólne chwile z M. Przytul sie do Bartusia i wsłuchaj w jego oddech, to zobaczysz, ze będzie Ci lepiej:)
polusia jak po imprezce?
myszowata o to Franio ma apetycik:)
marela wybij sobie z głowy jakiś babyblues. Jestes super mamą. Na pocieszenie, ja przy drugim dziecku mniej czasu mam na takie nastroje:)

My dzisiaj kolejny dzień bez Polci. Postanowiła zostać u dziadków do jutra czyt. tam ma raj, bo dziadek traktuje ją jak swoja córkę i jeszcze więcej, wiec Pola ma spełnioną każdą zachciankę i do tego nie spi do 22;)
Ja jutro do pracy- trochę sie poobijam;)
Miłego wieczoru kochane:)

nesiaa ja tez tak robie przytulam sie Bartusia jak jest mi zle,tylko nie chciałam zeby widział jak popłakiwałam.
kalisa mój M wyjechał na miesiac,chce przyleciec na tydz w czerwcu,ale jeszcze niewie czy na początku czy w srodku czerwca.

Bartus tez dzisiaj miał dobry apetyt,teraz spi,bo za szybko pedził na czworaka i zarył buzką o dywan,nic sie nie stało ale Bartus mocko płakał i zasnoł mi na piersi od jakiegos czasu tak mi sypia tylko u mnie.Ja sobie popijam winko,mam nadzieje ze M dobrze dojedzie ma do pokonania 700km.

Dobrej nocy kobitki:)

Ostatnia edycja:
Madzia uszy do góry !!! Będzie dobrze czas zleci i M.przyjedzie a w tym czasie Bartuś dostarczy Ci atrakcji :) i może będzie chodził albo nowe umiejętności nabędzie :)
Mimo to tule mocno!!!

marela co Ty gadasz ? Jesteś ekstra mamą!!! Mój Franko też daje popalić ostatnio :(

Polusia no to fajne popołudnie mieliście :) i piankolina też już mnie zaciekawiła.
myszowata to masz małego pochłaniacza :) pięknie!!!.
heronek oj biedna z tymi nockami Ty :(

Znam to niestety z doświadczenia!!! Życzę powrotu do normalności:)

A u nas okropnie coś ostatnio chyba pójdę jutro do lekarza z Frankiem. Ma po 3razy dziennie gorączkę i marudzi ale nie rozstaje się z gryzakiem. No i apetyt ma aż taki że z przejdzenia ulało mu się ostro. Ze spaniem w nocy jest problem bo śpi w dzień jak noworodek prawie :( teraz się obudził :( i nie wiem co mu dać pic czy jesc :(

Ostatnia edycja:
polka oby nic groznego u Frania!

poczytalam o tej piankolinie na amazon i 90% to negatywne komentarze :(, a moze to od ludzi, ktorzy nie lubia sprzatac??? ;)

Polusia, my mieliśmy piaskolinę. Nie polecam, straszny bałagan się robi ;)

Mnie gardło boli i mam chrypę :( I jeszcze mi się dzisiaj zachciało na rowerze pojeździć (a m nie było, bo pojechał z Karolem na wycieczkę), wytargałam rower z wózkowni, wsadziłam Adasia w fotelik, wyjechałam i się okazało, że nie ma powietrza w oponach ;) A wydawało mi się, że m już jeździł w tym roku (bo fotelik jest zamontowany na jego rowerze). No więc objechałam blok dookoła i wróciłam, a spociłam się jak mysz :) Ale Adasiowi się chyba podobało ;)

Odstawiłam manne na krowim mleku nawet bo myślałam że mu to szkodzi. Ale może to zmiana miejsca i otoczenia? Bo ani kataru ani kaszlu :(

blu to ladna wycieczke mieliscie ;), zdrowka!

polka a moze Franio chory nie tyle ze zmiany otoczenia a wyczuwa Twoje nerwy i ogolnie nastroj???

reklama
blu bez powietrza jechałaś :)

heronek właśnie czytam opinie i nib y tez negatywne bo się straszny bałagan robi - ale ja nie mam dywanów więc szybko przelecę odkurzaczem :) chyba się skuszę na jeden malutki pojemniczek :)

Do góry