reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Polka gratulacje, super zdolne masz dzieciaczki

ja dzisiaj wpadlam w wir gotowania, M sprzątął mieszkanie, a ja na obiad robilam pierogi z jagodami, pozniej zrobilam jeszcze gołąbki i sałatke jarzynową i ugotowałam na razie miesko królika na obiadki dla Krzysia
gołąbki robiłam sama pierwszy raz w życiu, no i wyszly troche malo slone, ale to nic nie szkodzi, lepiej w ta niż w gdyby były za słone, chyba muszą się jeszcze troche przegryzc :) ale nic musze przyznac ze gołąbki mojej mamy są zdecydowanie lepsze

witajcie kochane,
ionka trzymamy kciuki za Olcię i miłego wypoczynku:)
polusia, polka moja Pola teraz tez do pierwszej klasy idzie. jeszcze się nie stresuję. Na razie obczjam wyprawke tzn. tornister-plecak, piórnik i takie tam. Mam po prostu dostęp do hurtowni, która ma w ofercie artykuły renomowanych marek i cena niższa jest tak ok. o 30% niż w sklepie:) Zbieram zamówienia od córki i w połowie maja ruszam na zakupy:)

Ja dzisiaj popołudnie spędziła w pracy. Organizowałam Koncert z okazji Międzynarodowego Dnia Tańca, no i musiałam wszystkiego dopilnować. Nie chwaląc się wszystko poszło świetnie;)
Lila dzisiaj po południu miała mega marudera i w efekcie zasnęła o 21.30.
Jutro niedziela u moich rodziców, także trochę leniwa.

hej dziewczyny
wczoraj was poczytalam napisalam odpowiedzi skasowalam ;( wybaczcie nie dalam rady pisac drugi raz , dwie tabletki i tak mnie leb bolal ze mysialam ze nie wytrzymam;( dzis duzo lepiej ;), katar prawie minal , koniec ze staniem w przeciagach ;))))
Swoje przeszlam a ja na ogol zadko choruje.
Dzis prawie caly dzien na dworze, moje dziecko robi sie coraz bardziej rozumne pomijajac fakt ze jak mowie ze nie wolno to robi na zlosc ;))) jak mi sie uda to moze wkleje dzis albo jutro jakies zdjecie z pobytu u tesciow, z tamtego tygodnia ale przez ta chorobe nie miałam sily zgrac z aparatu.
polka- gratuluje tak zdolnych dzieciakow ;)

a co do zdolnosci malego to widze ze wszystkie nasze dzieciaczki bardzo podobnie ;) - moj tez nie cche w sklepie jezdzic w wozku tylko wszystko z polek zdejmuje, normalnie biega jakbym go ze smyczy spuścila ;) , do mowienie jakos sie nie garnie- jakies mama, nieraz baba albo tata -niewyraznie no ale pieknie mowi "nie nie nie" a nawet to krzyczy ;). Ale ma np. radoche jak wyjdziemy na klatke schodowa i tam taki poglos fajny- drze sie ze chyba u wsyzstkich slychac . Jak cos do niego mowimy - zeby pokazal to bardzo duzo rzeczy pokazuje w domu takich niespotykanych . Jedno co mi sie nie podoba to jak cos nie che dac to w placz . I strasznie uparty i robi na zlosc - to niestety odziedziczyl po mamusi . Mamy przy roletach żyłke u drzwi balkonowych no i gadzinka mala ciagnie ja - tlumaczenie, zabieranie go, zastawianie czymkolwiiek malo pomaga, robi ewidentnie na przekor . Do tego cwanbiak z niego- np. zastawiam mu droge do kuchni to ten niby rezygnuje idzie do kompa - cos tam stuka - wie ze ja zaraz do niego przyjde ;) - ja przychodze a ten czmych do kuchni bo wie ze juz odgrodzona droga .

Witajcie przy niedzieli:-)U nas dziś już zupełnie inna aura - niby jeszcze nie pada, ale widać, że jest to nieuniknione. Franio ku mojemu zdziwieniu spał od 19.50 do 7.50:tak::szok:Bałam się, że skoro tak szybko usnął to pewnie o 6 przyjdzie mi wstać a tu taka niespodzianka:tak:Dziś idziemy do moich rodziców na obiadek ot i całe nasze plany:-)
Miłego dnia Kobitki!:-)

Witajcie niedzielnie :)
pogoda do bani- zimno i do tego deszcz zaczyna mżyć :( a miałam takie plany - wyjazd do zoo a tu kaplica - siedzimy w domu.
mała wstała o 8 rano a usnęła wczoraj o 19:20 -myślałam tak jak myszowata że wstanie o 5 rano a tu taka niespodzianka:)
po za tym mam dylemat i nie wiem co mam zrobić - zaprosiła mnie wczoraj koleżanka wieczorem koleżanka na parapetówę do siebie - zadzwoniła wieczorem żebyśmy przyjechali i dzis ponowiła zaproszenie - sęk w tym że nie mam nic dla niej do nowego domu i nie wiem czy jechać do niej czy niej bo tak z pustymi rękami to nie fajnie a nie mam w domu nic poza jakimś winem :(
miłego dzionka :)

Dzień dobry :)

U nas dzisiaj też pobudka o bardzo przyzwoitej porze:) no ale tak jak polusia juz napsała pogoda okropna :/:/:/:/ wiec siedzimy w domu buuuuu

polusia jestem tego samego zdania co myszowata winko + jakis kwiatek doniczkowy i siup na imprezke:) poza tym skoro dopiero wczoraj wieczorem sie dowiedziałas, to skąd miałabys wyczarować jakies cuda, jak dzisiaj sklepy zamkniete ..

zdecydowaliśmy się jechać :) M pojechał z Julką do kwiaciarni, winko mam w domku,i jeszcze mam dla nich taki śliczny czajniczek na herbatkę - nie używany a obydwie mamy takie same komplety i wiem że Ona takiego nie ma - więc prezent na nowy dom będzie :) czajnik z porcelany, kwiaty i winko :) a dla jej córeczki kupimy słodycze :)
dzięki dziewczyny za rady :)

reklama
zdecydowaliśmy się jechać :) M pojechał z Julką do kwiaciarni, winko mam w domku,i jeszcze mam dla nich taki śliczny czajniczek na herbatkę - nie używany a obydwie mamy takie same komplety i wiem że Ona takiego nie ma - więc prezent na nowy dom będzie :) czajnik z porcelany, kwiaty i winko :) a dla jej córeczki kupimy słodycze :)
dzięki dziewczyny za rady :)
dobra decyzja:-)Bawcie się dobrze!

Do góry