reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

heronek, dzięki że pytasz, katar zrobił sie jeszcze gorszy niz rano :-( posmarowałam Vickiem, a pod nosek dałam maść majerankową i zastanawiam się, gdzie ona sie mogła tak doprawić :-(

e-kord, ja dopiero na stażu jestem. trzeci rok pracuję, ale ciągle brakowało godzin, no i w tym roku sie udało.

rozpogodziło sie na noc, normalka.
byłyśmy z Olcią na spacerze pól godziny i wtedy nie smarkała. no a teraz ledwo zasnęla, ciekawe, jaka noc będzie...

reklama
e-kord jeżeli polubisz albo już lubisz roślinki to dasz radę - ja tylko nie dałam rok temu jak Pola była malutka - ona sama nie spała tylko musiałam ją bujać, sama się nie zajęła w kojcu, natomiast teraz zamykam na placu zabaw - gdzie ma piaskownice i huśtawkę wpuszczam tam psa i idę sobie coś robić :)
Wiesz polusia ja mam na razie taki plan- trawnik, tuje dookoła i cos w donicach, bo to umiem, a z rabatkami u mnie kiepsko. Myślę, że to trzeba dojść do wprawy, cos posadzić, coś wyrzucić jak padnie i już. A plac zabaw masz taki ogrodzony?

heronek, dzięki że pytasz, katar zrobił sie jeszcze gorszy niz rano :-( posmarowałam Vickiem, a pod nosek dałam maść majerankową i zastanawiam się, gdzie ona sie mogła tak doprawić :-(

e-kord, ja dopiero na stażu jestem. trzeci rok pracuję, ale ciągle brakowało godzin, no i w tym roku sie udało.

rozpogodziło sie na noc, normalka.
byłyśmy z Olcią na spacerze pól godziny i wtedy nie smarkała. no a teraz ledwo zasnęla, ciekawe, jaka noc będzie...

ionka
to napisz co Ci potrzeba, bo moja koleżanka z pracy własnie kończy staz, to może cos pomogę:)

e-kord plac zabaw tak - reszty niestety jeszcze nie z braku finansów :( poza tym my mamy olbrzymi teren do ogrodzenia a że nie mieszkam przy głównej drodze tylko zadupowicach wielkich :) więc z tym mi tak nie pilno

e-kord plac zabaw tak - reszty niestety jeszcze nie z braku finansów :( poza tym my mamy olbrzymi teren do ogrodzenia a że nie mieszkam przy głównej drodze tylko zadupowicach wielkich :) więc z tym mi tak nie pilno
a to rozumiem. Fajnie, że pomyśleliście o dziewczynkach, to przynajmniej bezpiecznie, jak Polcia ma ograniczoną przestrzeń:)

e-kord ona nie może mieć za dużo wolności bo czasami jak widzę co moje dziecko robi to mnie serce staje w piersi. tak ma ogrodzony plac, gdzie ma krótko ściętą trawkę i tam się może bawić do woli :)

polusia a udalo sie cos zalatwic z tymi psami ?

Ionka - jesli chodzi o staz to i ja cokolwiek moge pomoc ;) moze nie najswierzsze materialy ale jeszcze niezbyt stare ;) . Tylko wiad . na priva jakby co bo tak to moge cos przeoczyc.

reklama
marela, dzięki :-)
ja jeszcze sama nie wiem, co powinnam mieć. moja opiekunka staży wie jeszcze mniej.

Do góry