reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nesiaa przyszło mi do głowy to samo co mrozik bo nawet na opakowaniu większości jak nie wszystkich gum jest napisane, że duża ilość może powodować biegunki...
ionka jak tam Ola?
e_kord witaj!
ajentka nie dziwię się, że się wystraszyliście!Dobrze, że nic się nie stało!Zaglądaj jak najczęsniej - tak mało nas tu już zostało...:-(
polusia jak tam było na pokazie? Możesz podzielić się jakimiś tajnymi technikami:-)
heronek uuu biedny Redanek:-(Całuski dla niego na pocieszenie:***
ramari no tak w sumie to już prawie po mleczach, większość to już dmuchawce!

Dzień dobry Kobitki!

Witam się z pochmurnego mazowsza...Jeszcze przed chwilką było ładnie, ale widzę, że prognozy się sprawdzą i czeka nas dziś deszcz:-(Dobrze, że od jutra poprawa aury:-)A u nas oki. Francio spał do 7.10 - przypuszczam, że spałby dłużej, ale M wychodząc do pracy tak ciapnął drzwiami, że Franio wstał na równe nogi. Jak wróci po południu to mu zwrócę na to uwagę...Planów na dziś szczególnych brak...
Miłego dzionka laseczki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
myszowata nie podzielę się ponieważ wczoraj była pielęgnacja skóry a makijaż następnym razem - ale kosmetyki trzeba przyznać że fajne :)

ajentka matko - dobrze że się nic nikomu nie stało

ramari czekamy na wieści od Radzia :)

witam
usypiam na stojąco - jakiś śpiący ten dzień :) zaraz kawka jak tylko położę małą do spania:) dziś u mnie popijawa na całego - wieczorem sąsiadka i szwagierka będziemy się alkoholizować :)
lecę dać małej drugie śniadanie
miłego dzionka :)

polusia mam nadzieję, że kawka pomoże Ci się obudzić i miłego wieczorku Ci życzę w babskim gronie:-)

Witajcie!

ionka i jak nocka? dzieki za prognoze pogody ;) oby jednak bylo troche wiecej slonca...

ramari Mlody tez bardziej lysawy niz z czupryna :) a na zdjeciu nawet roznicy bys nie zauwazyla ;P ale najwazniejsze doswiadczenie zdobyte i wiem, ze sie nie boi :) Powodzenia na wizycie!

ajentka dobrze, ze na niczym gorszym sie nie skonczylo...

nesiaa to jak tak majonez pomorski sobie zawsze wozilam :))), nawet na studia, bo w Olsztynie go nie mozna bylo dostac, dopiero do helmansa sie przyzwyczailam, ale to nie to samo :)))

polusia udanego wieczorku!

A my od 4 na nogach...wrrrr...juz gorzej byc nie moze. Zaraz musze sie ubierac, bo nadal w pizamie siedze...Milego Dzionka!

dzięki, ze pytacie. Ol nie umie odkaszlnąć i wszystko jej w gardle stoi. więc budzi sie co chwilkę i az ją ciąga na wymioty. dziś wstała o 2:48 i do 5:50 nie spała. zgadnijcie, kto jej towarzyszył... ale o dziwo jakoś nie ejstem zmęczona. katar dziś znów sie zrobił wodnisty, jakby nawrót, może to juz końcówka przeziębienia? ja tak mam, że katar na początku i na końcu choroby.

dajemy homeopatyczny syrop Sootha na bazie miodu i cytryny. tutaj nie ma ani Mucosolvanu (nie jestem pewna pisowni), ani nawet flegaminy. teraz czekamy, aż nam przyślą z Pl. także cieszcie się, że w Pl taki wybór leków! tutaj albo nic nie dają, albo od razu antybiotyk. nawet wapno i witaminę C dla dzieci musiała mi teściowa przysłać, bo tu nie ma i sie dziwią, że takie coś istnieje...

chcę do Polski :-(

Witajcie:)

A ja nie wyspana,Bartus teraz drzemkuje to mam chwile,bo z nim przy kompe nie bardzo broji.Wczoraj ta druga drzemka była błedem,bo wstał po 19 i szybko spiący nie był,po 22 połozyłam go do łózeczka i za chiny nie chciał spac a oczka przecierał prezył sie wyginał i płakał to go ululałam na rekach i kołysałam,ale jak go odłozyłam to płakał i musiałam po główce głaskac tylko jak poczuł ze odchodze to w ryk jak juz zasnoł tak po 23 to w srodku nocy to samo mam nadzieje ze to tylko zebole,a dzisiaj pobudka o 6,ale udało sie go ululac do 8,ale maruda była przyczepiony do nogi.Mam nadzieje ze po drzemce bedzie ok bo dzisiaj cwiczenia.Pogoda deszczowa ale od czwartku upały:)

Zdróweczka dla dzięciatek!!!

Miłego dnia:)Ide kawki sobie zrobic:)

Witam :)

Ramari Powodzenia na wizycie
Ionka Zdrówka dla Olci!

Co do mleczy kochane to tatko powiedział mi że w lipcu powinny się ponownie pojawić więc ja będę zbierać u nas koło działki bo tam przynajmniej czysto przy lesie bez spalin itp. Mam ochotę na taki miodek bo ja bardzo lubię miody, dżemy, konfitury itp. :-)

Miłego dnia.

reklama
Witajcie :)

Wstaliśmy o 5 :/ juz sie odzwyczaiłam od takich akcji, a tu niespodzianka :/ i chyba przez ta wczesna pobudkę jakaś rozbita jestem i wszystko robie 3 razy wolniej... Małego troche wysypało, chyba po kiwi bo to była jedyna nowość, na szczescie nie ma dużo kropek, ale w pierwszej chwili, chyba przez to że ostatnio rozmawiałyśmy o niej, to pomyślałam ze to ospa :)
Przed południem wyszlismy na spacer było pochmurno i chłodno to ubrałam mu kurtkę, a póżniej nagle zrobiło sie cieplutko i musiałam rozbierać i siebie i jego :) A jak sobie tak idziemy to z ciekawością obserwuje jak inne dzieci są ubrane i czy nie przesadziłam :)

ajentka no dzieci migiem sie przemieszczają i czasem ni stą ni zowąd znajdują sie pod nogami
polusia fajny taki babski wieczorek:) bawcie sie "grzecznie " :):)
heronek, ionka, madzia współczuje pobudek nocnych, jeszcze kiedyś bedziemy sie z tego śmiały i to oby szybko :)

Do góry